Diskusie - 3197. stránka fóra
4
5
Skyrim Online(Multiplayer)
Ahoj chcem sa opitat ako zistim moju PUBLIC IP pretože ked dam ako F3 v skyrime tak ked dam host tak kamaratovy musim dat moju Public IP ale tu neviem a normalna IP to neni skusali sme neviete ako to... Otvor fórum »
2. 2. 2013 22:35
28
Partner zlyhal
Napadlo mi, že to skúsim tu - možno anonymne, nezainteresovaný sedliacky rozum, pomôže lepšie ako niekto "zvnútra". Môj pracovný partner (zároveň po všetkom, čo sme preskákali, aj kamarát) zlyhal,... Otvor fórum »
2. 2. 2013 22:31
28
Príbeh
Napíšte vetu na pokračovanie príbehu, ktorá nadväzuje na predchádzajúcu:) Moja veta znie: Chytila ju nostalgia pri pití vína a počúvaní pomalých pesničiek, odrazu chcela všetko späť. Otvor fórum »
2. 2. 2013 22:14
23
Cosplayisti a geekovia /Prešov
Mam taku otazku....Existuje tu nejaky cosplayista alebo geek /mne je jedno co ho zaujima..... v Prešove? Otvor fórum »
2. 2. 2013 22:09
44
Uznávate Valentín?
Beriete to ako nejaký sviatok zamilovaných či kieho to :P. Alebo to neriešite? Obdarúvate blízkych(mamu, otca, súrodencov, priateľku, priateľa)? Aké darčeky máte nachystané na tento rok, pre svojich blízkych? Otvor fórum »
2. 2. 2013 21:47
1
Keď z niekym volám na skype a chcem zapnúť video na youtube tak nejde prehrávať zvuk niekedy sa ani nenačíta video. Keď sa už zvuk načíta tak začne reprak rapčať a to isté robí aj keď idem pozerať film... Otvor fórum »
2. 2. 2013 21:38
61
(Viete, čo ; ) )
Takže, upútal som vám pozornosť tou debilinou ako nadpis... chcem sa vás spýtať (chalanov) či kúpite svojím priateľkám na Valentína... a báb sa chcem spýtať čo by ste seriózne chceli od... Otvor fórum »
2. 2. 2013 21:34
54
Kto je doma--> papučkovy večer a nudíííí sa ako ja ? :-D
Kto je doma--> papučkovy večer a nudíííí sa ako ja ? :-D Otvor fórum »
2. 2. 2013 20:52
33
Akú hudbu počúvate ( viem že trápne ale som zvedavý -. - )
2. 2. 2013 20:35
8
Test študijných predpokladov FiF UK
Kto robil, alebo sa chystá robiť test študijných predpokladov na filozoficku v Blave? Ako ste sa naň pripravovali? (teda ak sa naň vôbec dá pripraviť) Otvor fórum »
2. 2. 2013 20:32
36
Kto má podľa vás na birdzi najkrajšie urobenú stránku?
Označte, aby sa tu ľudia aj chválili, nielen zdrbávali :) Otvor fórum »
2. 2. 2013 20:15
20
Kde študovať turečtinu ?
Nenajde sa tu niekto kto študuje turečtinu alebo sa ju učí , neviete mi nikto poradit kde by som ju mohla študovať? Otvor fórum »
2. 2. 2013 19:23