Diskusie - 2510. stránka fóra
6
Pedagogicka fakulta UKBA
Hello Poslednu dobu ma napadali rozne myslienky a jedna bola ze by som zacal chodit na VS. Bolo by to najskor externe studium nakolko uz vykonavam niaku tu zarobkovu cinnost a denne by som asi nestihal. ... Otvor fórum »
5. 12. 2013 10:58
4
čítali ste,,.
Inkarceron a Sapphique od Catheriny Fisherovej? Stojí to za to a neviete či to má tretiu časť? Ak nie, nejaká kniha z budúcnosti (fantasy, sci. fi), niečo ako dokonalý pár, divergencia a hry o život. a... Otvor fórum »
5. 12. 2013 10:46
1
Preklad do AJ
Už dlho som hladala na nete, ale nenašla som to, čo som hladala, tak sa obraciam na vás :) Vedel by mi niekto zdatný v angličtine preložiť tieto frázy? : Prijata faktura, Suma bez DPH,... Otvor fórum »
5. 12. 2013 10:29
5
First Class
Nazdar, kto z Vás odoberá tento časopis, alebo si aspoň taktiež ako ja číta ich internetové články? Čo si o ňom myslíte? Zaujalo Vás niečo, niektorý článok? Inšpirovalo Vás to k nejakej tvorbe... Otvor fórum »
5. 12. 2013 02:26
3
Pieseň
Tento klip neviem pustiť z hlavy, gúglujem tu a nič. Podstata klipu je v rovnosti lásky, muž s mužom, žena so ženou, černoch s beloškou, dvaja mladí hanblivý vo výťahu... nehovorí vám niekomu... Otvor fórum »
5. 12. 2013 01:14
3
Zlomenina bocneho clenka
Dobrý večer prajem. 6. 11. 13 sa mi stal neprijemny uraz na treningu kde som pri pokuse o premet dopadol tym najhorsim sposobom na nohu, a podarilo sa mi ju vykrutit o asi 90° do... Otvor fórum »
5. 12. 2013 01:08
33
Milujem filozofiu
Chcela by som ísť študovať psychológiu alebo filozofiu veľmi ma fascinujú a zaujímajú tieto vedy, som síce ešte len druháčka ale čítam množstvo kníh s touto tematikou a jednoducho nachádzam v tom hlbší zmysel a je to vlastne jediná... Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:46
3
Obchodná akadémia-externe
Ahojte Ľudia, máte tu niekto ukončenú Obchodnú akadémiu externou formou? (napr. Obchodná akadémia, Kremnická 26?) potrebovala by som vedieť viac info Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:25
2
Transmission 2014 - BA -
Hľadám spoločnosť na Transmission do BA. Nájde sa tu nejaká trance maniačka? P. S. Samozrejme pozývam ; ) Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:24
18
Vysoká škola
Aká je podla vás vš s buducnosťou ? .. rozmyyšlala som nad psychologiou no to je vraj nanič potom kriminalistika no to tiež moc dobre nehodnotia .. som na gymku a času mam zatial pomerne dosť no ajtak :D vďaka... Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:24
17
Vyber stehov,,surne pomoc
piatok sa mi stala nehoda, mam 3stehy na lavej strane oka, obocia. Som v nemecku, takze si to musim vybrat sam. Chcem sa opytat ako mam postupovat a este dolezitejsia otazka, ak nevyberiem co sa... Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:23
6
Časopis
Ahojte dá sa niekde u nás zohnať časopis GQ , People alebo Glamour ??? Ak hej :/ tak kde ? Otvor fórum »
4. 12. 2013 21:08
19
Sen
Už sa Vám stalo niekedy že ste šli po ulici a zrazu sa Vám stalo to čo sa Vám stalo to čo sa Vám aj snívalo aký ste mali pocit z toho že sen ktorý sa Vám sníval sa... Otvor fórum »
4. 12. 2013 20:54
11
Poradiť fotoaparát
Dobrý deň, rozmýšľam o tom že by som si kúpil nejaký profesionálnejší fotoaparát ale vôbec sa v takýchto veciach nevyznám a tak to nechcem uponáhľať. Vždy sa mi páčili veľké rozhľady na mestá alebo krajiny, výhľady a... Otvor fórum »
4. 12. 2013 20:47
- dobre vyzerať a byť dutý.
Hlasuj »