Diskusie - 2437. stránka fóra
7
O jadrovej energii, Fukušime a záhube ľudstva
Aktuálna téma, odporúčam pozrieť koho to zaujíma. https://www. youtube. com/watch?v=Lq4BUxAP2Mc Otvor fórum »
5. 1. 2014 17:15
6
Farmacia BA, vekove zloženie študentov?
Ahojte, kto študujete farmaciu, aký najstarší študent tam chodil??? Lebo ja rozmyšlam že by som do toho šla, ale už jednu výšku mám, tak či tam budem vekovo úplne za exota? Dik Otvor fórum »
5. 1. 2014 16:57
8
Budu nás čipovať?
Kybernetik Macko: Bezpečnosť pred sledovaním už neexistuje „Bežných ľudí sa určite netýka sledovanie tajnými službami. Naozaj ide len o peniaze a o to, aby vám firmy cielene ponúkali to, čo chcú predať. “ ... Otvor fórum »
5. 1. 2014 16:56
12
Kat. univerzita KE
Ahojte. chcem sa opýtať chodil niekto na kat. univerzitu do KE (neviem či je jedno či človek chodí do RK alebo KE :D) na sociálnu prácu al. náuka o rodine ... a že aká je šanca... Otvor fórum »
5. 1. 2014 15:52
19
Maska na tvár
Ahojte :) Vie tu niekto o nejakej maske, na takú masnejšiu pleť, s pupáákmi :D a ktorú si vyrobím aj sama doma? :) Napíšte mi do komentu, ak viete o niečom :) :P Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 1. 2014 15:45
13
Problém vo vzťahu s priateľom
Ahojte.. Potrebujem radu. Mám 4 ročný vzťah s priateľom, z toho 2 roky žijeme spolu aj s jeho mamou a bratom. Teraz sa dosť často hádame kvôli jeho bratovi a jeho priateľke s ktorými trávi veľa času... Otvor fórum »
5. 1. 2014 15:43Pedagogicka a socialna akadémia
Ahojte kcem sa spýtať že kto chodil na PASu . podrobnejsie na odbor uctelstvo pre materske skoly a vychovavatelstvo ..:) pretože ma budu cakat talentove skusky :) najlepšie by bolo keby niektoo u luceneckej vedel. , ... Otvor fórum »
5. 1. 2014 15:13
23
Nezvyčajné záľuby
ahojte, máte nejaké nezvyčajné záľuby? :) napr. hráte na netradičný hudobný nástroj alebo robíte zvláštny, poprípade nie veľmi známy a rozšírený šport? robíte niečo nad čím sa ostatní ľudia čudujú? tak sem s tým :) Otvor fórum »
5. 1. 2014 14:47
8
Dotazník na SOČ
Ahojte, chcela by som poprosiť aspoň pár ľudí o vyplnenie dotazníka, za ochotu vďaka vopred :) Téma je eutanázia :) Otvor fórum »
5. 1. 2014 14:19
60
Ako sa vyrovnávate z rozchodom s priatelom/kou?
Otázka je myslím jasná! .. :) Otvor fórum »
5. 1. 2014 14:19
55
Nejakí potterheads?
AHojte, všimla som si, že je tu celkom dosť Potterheads (čo ma vždy tak zahreje pri srdci :D ) tak som chcela urobiť takú menšiu anketu a opýtať sa vás páru vecí :) Aká... Otvor fórum »
5. 1. 2014 13:57
14
Ach jaj,,. :-)
Zdravím. Chcel by som sa spýtať, že ked napr. v 9. prepadnem (naschvál).. či môžem ísť na strednú tak isto ako keby som dokončil 9 rokov. Dakujem. :) Otvor fórum »
5. 1. 2014 13:31
12
H&M obnosené oblečenie
Ahojte. Neviem či viete ale v H&M je moznost darovat obnosene oblecenie, ktore oni potom zrecykluju, pripadne ak sa da este pouzit davaju do second-handov. Písu ze pri odovzdani celej tasky oblecenia dostanete kupon na zlavu.... Otvor fórum »
5. 1. 2014 13:28
6
Diagnostika energetických drah v tele.
poznáte túto diagnostiku, veríte jej. Máte záujem sij u vyskúšať?. Či vedieť onej viac?. . Otvor fórum »
5. 1. 2014 13:01
4
Co na to hovorite?
www. birdz. sk/static/reklama/2011_11_birdz. sk. pdf cakali ste taketo zlozenie ludi? praca, vek, skoly... mna to dost prekvapilo :D Otvor fórum »
5. 1. 2014 12:31
126
Kdo je boh?
Mám kamaráta ktorý verí v boha , ked sme boli v tábore každý den pred jedlom sa modlil k bohovi ja s tým problém nemám ale pytal som sa ho prečo vlastne verí v boha? Nedokázal mi odpovedat jedine... Otvor fórum »
5. 1. 2014 12:05