Ahojte.. Potrebujem radu. Mám 4 ročný vzťah s priateľom, z toho 2 roky žijeme spolu aj s jeho mamou a bratom. Teraz sa dosť často hádame kvôli jeho bratovi a jeho priateľke s ktorými trávi veľa času a vôbec nie je so mnou. Priateľka jeho brata na mňa stra
a teraz trochu serioznejsie - pokial by moj priatel uprednostnoval inych predo mnou, tak by som s nim nevydrzala dlho a evidentne ta to trapi, tak mu bud daj nejaky naznak, ze to takto nepojde, alebo sa nanho vykasli rovno. proste ked si dvaja v tomto nesadnu, tak casom sa to pokasle aj tak..
Fuha ale tak 4rocny vztah je uz dost dlho na to aby:
-si mu to vedela jasne dat najavo
-si bola pre neho na prvom mieste ty a nie jeho brat s frajerkou, wtf?
Znie mi to az divne, ja by som urcite sipila zlobu ze je zapozerany do bratovej frajerky....inak mi to pride prinajmensom cudne.
k veci: najideálnejšie by bolo asi to čo radí slečna @1 no ak sa to nedá... Skúšala si sa o tom rozumne podospelácky o tom rozprávať so všetkými 3 naraz? Totiž ktovie, ako to vidia oni dvaja, keď im rozumne ozrejmíš svoj uhoľ pohľadu, možno sa začnú inak pozerať na to čo robia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teraz trochu serioznejsie - pokial by moj priatel uprednostnoval inych predo mnou, tak by som s nim nevydrzala dlho a evidentne ta to trapi, tak mu bud daj nejaky naznak, ze to takto nepojde, alebo sa nanho vykasli rovno. proste ked si dvaja v tomto nesadnu, tak casom sa to pokasle aj tak..
-si mu to vedela jasne dat najavo
-si bola pre neho na prvom mieste ty a nie jeho brat s frajerkou, wtf?
Znie mi to az divne, ja by som urcite sipila zlobu ze je zapozerany do bratovej frajerky....inak mi to pride prinajmensom cudne.
k veci: najideálnejšie by bolo asi to čo radí slečna @1 no ak sa to nedá... Skúšala si sa o tom rozumne podospelácky o tom rozprávať so všetkými 3 naraz? Totiž ktovie, ako to vidia oni dvaja, keď im rozumne ozrejmíš svoj uhoľ pohľadu, možno sa začnú inak pozerať na to čo robia..