ahojte, máte nejaké nezvyčajné záľuby? napr. hráte na netradičný hudobný nástroj alebo robíte zvláštny, poprípade nie veľmi známy a rozšírený šport? robíte niečo nad čím sa ostatní ľudia čudujú? tak sem s tým
napríklad v posilke cvičím benchpres s 410kg činkou série a bicáky cvičím na série s 80kg činkou čo si myslím že je celkom neobvyklé.
Potom som pár krát zabehol maratón so 60kg na chrbte a skončil som medzi prvou desiatkou čo dobehla do cieľa.
A napríklad robím v jednej agenúre čo poskytuje luxusných spoločníkov a som tam najžiadanejším človekom v ich histórii, preto tam beriem 4000€ za hodinu. To je len zopár takých vecí ktoré nie sú u iných ľudí bežné v živote.
podla mna mám úplne normálne a nezaujímevé záluby, len niektorí ludia sa nad tým čudujú napr. čítanie kníh, počuvanie metalu a hranie WoWka s tými ludmi sa nechápeme navzájom
fuha.. no , kedysi som robila agility, čo je ešte stále pomerne neznámy šport a teraz.. možno z toho pohľadu, že som dievča je pre niektorých divné/nepochopiteľné to, že hrám na bicie :ehm:
..a ešte sa učím žonglovať !
napríklad nepozerám tv, nečítam knihy ani časopisy, nelúštim krížovky nechodím na diskotéky/stretávky, nemám priateľov, nehrávam žiadny šport za žiadnu ligu, nemám také akože "koníčky" ako je napríklad zbieranie známok, alebo sa ani nezaujímam o šport ani o lietadlá/autá a pod. - to všetko je pre mňa len zbytočná strata času... to čo veľa ľudí považuje za záľuby a koníčky ja považujem za stratu času (a v niektorých prípadoch aj stratu financií ale o tom čo "nezvyčajné" robím vo svojom voľnom čase ti nepoviem, to je tajné, jedinú vec ktorú ti poviem, že občas chodím sem na birdz... :letim:
Neviem, či som mala vôbec nejaké normálne záľuby niekedy
Na prvom stupni ZŠ som sa po škole učila naspamäť encyklopédie (z geniálneho decka som rýchlo zdegradovala na smrada, ktorý nevie spraviť materiálky v riadnom termíne a possibly ani v ďalších ), potom v rôznom poradí: obsedantne som kreslila, vyšívala, háčkovala, lakovala si nechty (niekoľkokrát denne), čítala fanfiction, cvičila psy.. Asparágus proste
ked som bol decko (na zakladnej), zaujimal som sa fest o hady a to az tak, ze som chcel byt herpetolog. zaujem o dinosaury mi ostal doteraz, s cim som sa zatial nestretol u nikoho z mojho blizkeho/sirokeho okolia. a zaujimaju ma/vyhladavam si tabuizovane temy rozneho charakteru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Potom som pár krát zabehol maratón so 60kg na chrbte a skončil som medzi prvou desiatkou čo dobehla do cieľa.
A napríklad robím v jednej agenúre čo poskytuje luxusných spoločníkov a som tam najžiadanejším človekom v ich histórii, preto tam beriem 4000€ za hodinu. To je len zopár takých vecí ktoré nie sú u iných ľudí bežné v živote.
..a ešte sa učím žonglovať !
@forte som v treťom mesiaci... a nie je to s ním
Na prvom stupni ZŠ som sa po škole učila naspamäť encyklopédie (z geniálneho decka som rýchlo zdegradovala na smrada, ktorý nevie spraviť materiálky v riadnom termíne a possibly ani v ďalších ), potom v rôznom poradí: obsedantne som kreslila, vyšívala, háčkovala, lakovala si nechty (niekoľkokrát denne), čítala fanfiction, cvičila psy.. Asparágus proste