ehh, ktorý idiot by prepadol naschvál? A ktorá normálna (a na úrovni) stredná by prijala žiaka ktorý prepadol (naschvál)? Tak trocha nechápem otázku, ale keď prepadneť musíš opakovať ročník. Teda, aspoň u nás na zš to tak bolo.
a síce nerozumiem veľmi, čo autor chcel tou otázkou povedať, ale pokiaľ viem, tak na strednú môžeš ísť len po úspešnom dokončení základného vzdelávania, ktorého dokladom je vysvedčenie z druhého polroka deviateho ročníka.
Nie preto, lebo mam zlý priemer. A v 9 sa bere 1. pol rok.. a mam zlé známky. A chcem ísť na Strednú školu kde sa vyučuje informatika. To je odbor 4 roky a treba tam priemer 2,75 a ja mam horší. A Preto sa pýtam..
Ale ja nič iného nechcem robiť. Už 4 roky sa venujem programovaniu webový stránok, programov a hier. Ja som sa proste narodil preto, mňa to baví a to chcem robiť. Nič ma nebaví viac ako programovať niečo. Tak preto chcem ísť na informatiku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a síce nerozumiem veľmi, čo autor chcel tou otázkou povedať, ale pokiaľ viem, tak na strednú môžeš ísť len po úspešnom dokončení základného vzdelávania, ktorého dokladom je vysvedčenie z druhého polroka deviateho ročníka.