Diskusie - 2424. stránka fóra
12
Prestupy na bus
zdravim zajtra sa chystam za priatelkou... konkretne cestujem z levic do zvolena kde prestupim na bus do BB a v BB zas do Cadce... na cp. sk nie je cas na prestup ziadny (myslim to tak, ze odchod a... Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:45
16
Akú lekársku fakultu si vybrať ?
Čaute! Som rozhodnutý pre štúdium mediny a chcel by som vedieť ktorá fakulta či už na SR alebo ČR je najlepšia .... ako nie najlepšia ale proste chcel by som vedieť názory ľudí ktorí na lekárskych fakultách študujú :) ...... Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:32
18
Čo mám robiť ?
Páči sa mi jeden chlapec, je o dva roky starší. Kedysi, keď sme boli ešte malí, sme sa spolu hrávali, ale to prestalo asi keď som mala 10 a odvtedy sa nebavíme, nie že... Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:24
35
S čím máte najradšej tvaroh ?
Ak nemáte radi tvaroh, tak, samozrejme, nemusíte nič napísať ; ) Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:12
1
Mobilny internet /GB
ahojte, som trochu mimo co sa tyka tych GB , neviem si pod tym predstavit realnu spotrebu... konkretne , dajme tomu , ze na o2 sa pise ako sa da vyuzit 2000mb - akoze to je dokopy... Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:08
43
8
Nastavenie facebooku
Ahojte :) Chcem si pridať profilovú fotku na fb, ale chcela by som, aby sa potom nezobrazovala každému na hlavnej stránke medzi novinkami... Proste nechcem, aby sa istým pár ľuďom zobrazovala v novinkách... Tých pár... Otvor fórum »
9. 1. 2014 18:54
67
Čo by ste si želali?
Ak by ste mali jedno jediné želanie, ktoré sa Vám splní tak čo by ste si priali? Otvor fórum »
9. 1. 2014 18:46
15
Operátor
Ahojte ktorý operátor je podľa Vás najlepši? Orange alebo Telekom? Ja som v Telekome a chcem si zobrať paušál a mobil ale v Orange je výhodnejší a chcel by som prejsť ale niektorý hovoria že Orange nemá pokrytie je... Otvor fórum »
9. 1. 2014 18:36
14
Cesta okolo sveta
Chceli ste alebo uvažovali ste niekedy, že keď skončíte výšku, že by ste išli na takúto cestu? Pre mňa to je môj sen :D Strašne by som chcel zohnať dáku partu ľudí a ísť okolo... Otvor fórum »
9. 1. 2014 17:55
23
LIstové priatelstvo
čo si o tom myslíte ? .. Je to v dnešnej dobe ešte dôležité ? .. Aký máte na to názor vy ? . . Otvor fórum »
9. 1. 2014 17:33
13
Predškolská a elementárna pedagogika Prešov
Ahojte , chodí z Vás niekto na predškolskú a elementárnu pedagogiku v Prešove ??? ... Chcela by som sa opýtat či sa tam robia talentovky , kedže niekto povie ze ano , druhy že nie ...... Otvor fórum »
9. 1. 2014 17:14
11
Brigáda v mekáči
Máte niekto skúsenosti s brigádou v mekáči? robili ste tam? idem tam na pohovor, je to moja prvá brigáda. A neviete ako prebieha pohovor? Otvor fórum »
9. 1. 2014 17:13
7
Skusky
Ahojte , chcel by som sa spytat kolko percent vymeskanych hodin musite mat z daneho predmetu aby ste na vasej skole robili komisionalne skusky ? u nás na škole je to 30 %. Teda ak som... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:56
3
Zakladáme divadlo - pridajte sa,,.
Ahojte... sme mladí ľudia, ktorí si myslia, že by v Košiciach malo byť založené z fleku nové ochotnícke divadlo pre ľudí, ktorí chcú robiť divadlo a možno nevedia kde, kedy a ako.. napíšte nám a... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:47
6
Obchodná akadémia
Ahojte :) Chcem sa vás opýtať, či niekto z vás chodí na obchodnú do TT a ako tam je, či je to ťažké alebo neviem čo o nej viete :D A či chodíte na obchodnú do Serede... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:30
11
Farmaceutický laborand VS Gympel
Ahojte! :) Mám na vás prosbu.. Chem ísť na VŠ Farmáciu.. Ale neviem kam mám ísť.. Či na farmaceutickeho laboranta, alebo na gympel.. Radšej by som šla na laboranta.. Ale odkiaľ mám väčšiu šancu sa dostať? PS:... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:20