Diskusie - 2390. stránka fóra
12
Pomôže niekto vzdelaný?
Ahojte. Asi otázka bude znieť hlúpo, tak sa dopredu ospravedlňujem ale angličtinu absolútne neovládam a mám s ňou obrovské problémy. + google frázy prekladá katastrofálne... Ako by ste preložili vetu: "Chcem byť počutý/á" ? Otvor fórum »
25. 1. 2014 13:14
12
Brigáda- TESCO
čauky, brigáda v tecsu je dovolená od 16 alebo od 15 rokov? dikiii :D :P Otvor fórum »
25. 1. 2014 12:09
6
The Sims 3- potrebujem pomoc
čaute, potrebujem pomôcť s hrou Sims 3... základnú hru mám originál CD, ale včera som si stiahla k tomu dodatok Tropický raj, v pohode som si ho nainštalovala ale stále mi vypisujeaby som vložila CD tropický raj,... Otvor fórum »
25. 1. 2014 12:04
2
Ako zlepšiť kvalitu fotky na mobile
Ahojte :) Už som sem skôr písala, že mi môj mobil (Sony Xperia U) fotí dosť nanič odkedy mi kamarát odtrhol také ochranné koliečko okolo šošovky. Chcem sa opýtať či neexistuje nejaký spôsob ako zlepšiť kvalitu fotky na... Otvor fórum »
25. 1. 2014 12:04
1
Fit up.
čauk. je tu niekto kto chodí pravidelne do Fit upu? Staré mesto presnejšie. Otvor fórum »
25. 1. 2014 11:07
14
Líčenie k červeným šatám
ahojte ... potrebujem rada ako sa má namaľovať dospelá žena ... má veľké modré oči, ide mať červené šaty bud strieborne alebo zlate doplnky.... prosim piste... mozete aj videa a postupy :) ... vopred dakujeeem :* Otvor fórum »
25. 1. 2014 08:30
65
Velmi silny a lacny alkohol
neviete o niecom takom co ja viem nejaky lieh z lekarne alebo co moze sa to pit bez vaznejsej ujme na zdravi :D ? alebo proste co odporucate aspon tak 60 % + Otvor fórum »
25. 1. 2014 01:50
76
Ako ďalej?
Predstavte si: Máte dlhoročný vzťah, máte sa veľmi radi, celkom to funguje, až na sex, ktorý máte asi tak 5 krát do roka, pretože partnerka oň stratila záujem, pričom vy by... Otvor fórum »
25. 1. 2014 00:31
3
Odubytovanie z intraku
Zdravim, chcel by som vediet nazory/rady na nasledovny pribeh... ODchadzam z vysokej a z intraku prec, najradsej by som uz dnes. Lenze na oddeleni mi povedali ze treba zavolat rano do jedenastej, ... Otvor fórum »
25. 1. 2014 00:12
3
Chcem od vás niaku extra hard-super LIATADLOVU hru podobnu tej Europe Simulator
Chcem sa naučiť riadiť lietadlo. V Buducnosti by som chcel byť pilot, alebo prípadne vojenský pilot. Ale v tom lietadle je 500 miliárd všelijakých tlačidiel, páčiek, svetieliek a podobne. Hra Europe Simulator... Otvor fórum »
24. 1. 2014 21:04
27
Motivacia k úspechu (film, knihy,,. )
Ak by ste mali nejaké dobré filmy, knihy alebo rôzne články tak by som to odcenil kludne posielajťe chod čo môže motivovať k úspechu. Najviac by som sa potešil filmom. Otvor fórum »
24. 1. 2014 20:44
13
Volaky photoshop?
Dajte typ na nejaky dobry photoshop, kde su dobre efekty, a ze mozem menit tvary (na telefone mam photoshop kde si mozem zvacsit a zmensit co len chcem :D ), a prifarbit oči a šeličooo Otvor fórum »
24. 1. 2014 20:32
15
Zárabanie peňazí cez net
Ahojte, vedeli by ste mi prosím dať zopár rád ako zarobím na nete? Vopred ďakujem. Otvor fórum »
24. 1. 2014 19:51
6
Slúchatká urBeats problém
prosím vás, potrebujem pomoc... slúchatká urbeats, hrať hrajú... ale stala sa taká vec, že ako keby ja neviem niekto otočil repráčiky alebo čo :D dám si ich do uší zvuk naplno a hrá to slabúčko, no... Otvor fórum »
24. 1. 2014 19:39
4
Dá sa,,.
... updatnuť android aj inak ako tými update-ami ktoré pridávaju výrobcovia? (Na môj mobil nevychádzajú update) A prečo Google Play po vypnutí obrazovky vypne aj sťahovanie teda dá sa nejak nastaviť aby nevypínalo sťahovanie? Otvor fórum »
24. 1. 2014 19:34
8
Ruský jazyk - VŠ
Čaute, rozhodujem sa medzi UK Ba - ruské a východoeurópske štúdia a UKF NR - ruský jazyk v interkultúrnej a obchodnej komunikácii. Nemáte nejaké info o týchto odboroch, ktorý je lepší, kde je lepší prístup... Otvor fórum »
24. 1. 2014 18:21
5
Logopédia
Chcela by som poradiť.. Neviete náhodou či sú ťažké prijímačky na logopédiu? A akú literatúru ste si so sebou brali ak ste tam šli? Ďakujem.. :) Otvor fórum »
24. 1. 2014 18:02
34