Mna, ako asi nikoho neprekvapí, najviac serie 3kratadost a za tym je mytickaentita, ale ta ma aspon spiatočku a vieme si vyhubovat navzajom a potom sa baviť dalej.
Ja to tu až tak moc neprežívam 😅 akoby je tu pár existencií, bez ktorých by som sa obišla, ale že by ma tu niekto vyslovene sral naozaj nemôžem povedať
No tak odpoveď je jasná - “jadrový fyzik z pivnice” Lostinthedark a jemu zodpovedajúce klony. Podľa mňa aj Ketrang je on. No ale dá sa povedať, že tu mám viac nepriateľov ako priateľov.
myticka mi pripomina trochu nasklee s jej viktorom ale neni to nieco, co by mi robilo nervy.
na 2. strane neverim, ze je tu niekto, koho nesere debilman
veľmi to neriešim už, skôr ma tu ľudia už iba tak jemne iritujú.. čiže si to neberte veľmi osobne keď vás tu označím.. skôr by som si vás nevybral ako partakov na opustený ostrov : myticka, thunderstorm, 3krat a dosť, abstraktdepres, retromaniak napr.
Ti, čo mi extrémne prekážali, tu už nie su, alebo som sa naučila ich odfiltrovat a ignorovať (fakt netusim, ci sa tu este vyskytuje tomáš a dominik ).
A naučila som sa, že keď ma niekto nebaví, tak automaticky preskakujem ich statusy, resp ani ich nedočítam.. ale nejakú veľkú nenávisť necítim, skôr mi to je jedno..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
na 2. strane neverim, ze je tu niekto, koho nesere debilman
A naučila som sa, že keď ma niekto nebaví, tak automaticky preskakujem ich statusy, resp ani ich nedočítam.. ale nejakú veľkú nenávisť necítim, skôr mi to je jedno..