Diskusie - 2192. stránka fóra
37
Nechali by ste sa uniesť?
V Číne a aj v mnohých iných krajinách je takzvaný kidnap service (únosová služba) Tuším to stojí 1, 500 $ a vy si určíte, že do akej mieri chcete aby to bolo agresívne. Najnižší level je, že... Otvor fórum »
20. 4. 2014 09:03
23
Svetové vojny.
Aký máte názor na Svetové vojny? :) Mali byť, alebo skôr nie? Čo taká 2. Svetová vojna v ktorej zomrelo vážne dosť veľa ľudí? Aký na to máte názor? Na predstaviteľov Sv. vojen a všeobecne? Súhlasili by ste... Otvor fórum »
20. 4. 2014 02:37
48
Kedy ste si chalani (skôr tichí a hanbliví) našli dievča ?
Tak ja počúvam od každého (takmer) že som tichý, nerozprávam... pritom som aj hanblivý a strašne dobrý(v zmysle nechcem ublížiť nikomu kto si to nezaslúži) ... kamarátov dá sa povedať že nemám, iba spolužiakov , ... Otvor fórum »
20. 4. 2014 01:39
6
Vaše obľúbené básne na youtube
Máte niekde na youtube, prednes pásny, slam poetry ideáne ale v podstate aj hcoijaký iný druh poézie, ktoré si z času na čas pustíte ? Podeľte sa. https://www. youtube. com/watch?v=LZhkZoG4vOs ... Otvor fórum »
19. 4. 2014 23:39
77
Si stastny/a?
Iba ma tak napadlo, kolki z vas sa citia stastni, spokojni so svojim zivotom? Otvor fórum »
19. 4. 2014 23:10
2
Hotelovka
Čaute, nechodí/nechystá sa tu niekto na HA Mikovíniho v BA alebo aspoň tam niekoho pozná. Rada by som sa spýtala niečo. :-) Otvor fórum »
19. 4. 2014 22:19
15
Holka Cudzinka
Ak sa mi paci jedna baba a myslim ze aj ja jej... Ale bacha je to Nemka a nemecky az tak moc dobre nerozpravam. Viem ze je dost hanbliva ale to aj ja. Ale proste ona je... Otvor fórum »
19. 4. 2014 21:34
14
Neviem najst jednu pesnicku
boli tam ludia obleceny do jednej farby kazdy a isli do takeho kruhu v zadu po takych schodikoch a zase dole, bol to taky pocitacovi spev stale sa opakujuci, v strede tiez tancovali do kruhu, myslim ze... Otvor fórum »
19. 4. 2014 21:16
26
Tetovanie
Čaute všetci :-) Od pondelka mám tetovanie na zátylku. S tým, že sa mi na ňom spravia chrastičky som viac-menej rátala ale neviem či je normálne, že sú čierne-pripadá mi to ako keby mi odtiaľ odpadávali... Otvor fórum »
19. 4. 2014 20:57
26
Maľovanie
- Dávam si len špirálu
- Dávam si špirálu aj make - up
- Dávam si všetko možné (tiene,líčka ...)
Ďalšie možnosti »
19. 4. 2014 20:07- Dávam si špirálu aj make - up
- Dávam si všetko možné (tiene,líčka ...)
Ďalšie možnosti »
61
Sex za peniaze
Prečo sa baby cítia blbo, keď majú sex za peniaze? Môžu si užiť a ešte za to aj niečo majú ... v berme to v prípade, že to nie je žiadny... Otvor fórum »
19. 4. 2014 20:06
20
Oblúčik v okraji obrazovky
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám Sony Ericsson live with walkman a klasicky na základnej obrazovke mám v každom rohu ten oblúčik. Je nejaký spôsob, ako ich odstrániť ? Za užitočné... Otvor fórum »
19. 4. 2014 19:37
52
Ludia su tupe poslusne ovce
Neda mi sem nenapísat ale žial neda sa nato už pozerat ako ludia pomaly ale isto kracaju do hrobu . Užívaju lieky na krvny tlak v domnienke že je to ta najlepsia možná cesta a to len preto lebo im... Otvor fórum »
19. 4. 2014 19:33
10
Stiahnutie hudby
Podľa nového zákona je zakázané sťahovanie hudby. Počíta sa aj to, keď konvertujem video z YouTube v mp3 konverteri a to si stiahnem do mobilu? Otvor fórum »
19. 4. 2014 18:53