Ak sa mi paci jedna baba a myslim ze aj ja jej... Ale bacha je to Nemka a nemecky az tak moc dobre nerozpravam. Viem ze je dost hanbliva ale to aj ja. Ale proste ona je cista radost a teply usmev kde sa pohne a asi som sa zalubil. Ok je to moja Ucitelka n
@cabicabi Necuduj sa ludia su rozni.... nektorim aj chyba nejake to koliesko ci zavit a vtedy je jedno kolko maju rokov.
@0 A tebe radim aby si ju niekam pozval na kavu alebo kamkolvek... ver ze je to na zaciatok lepsie ako davat jej "pusu po kurze aby mohla premyslat" lol
Kebyže mi dá len tak môj náhodný študent pusu asi mu prijebem a to ani zadaná nemusím byť Pozvi ju niekam a myslím, že sám uvidíš či sa jej páčiš, len prosím ťa neuskutočňuj prijebané nápady
Vo svetle tychto komentarov sa momentalne dost bavim
Povedala by mi keby sa jej nepacim ze jej budem chybat ked cestujem na SK a vymeskam hodiny na kurze? A ze sa tyzden nevuvidime a ze je to dlho? Mne skor ide o to zistit sam ci ju xcem. A tato prva natahovacia faza je najlepsia.
Clovek si nie je isty na com je proste je tam ten adrenalin.
Ked uz povie ze ano xcem alebo ano nexem ta cele to konci.
Mne skor ide o to nepovedat nic ale to proste skusit ze ci sa do da aj bez slov. proste EXPERIMENT. Baby sa predsa do urcitej miery daju cita a myslim ze mi neprije.. Aber, wer weiss?
tak ja som dostala raz takú pusu na jednej disce, kráčala som od wc smerom k baru a on šiel oproti, zrazu prišiel ku mne, chytil ma za plecia, dal mi pusu a zasa odkráčal preč. Ostala som v takom šoku, že som nestihla zaregovať, ale ja na to spomínam rada, pretože je to príjemná zmena, nikto iný sa o to ešte pri mne nepokúsil takže ja by som za tú pusu bola a keď nie, tak prestaneš chodiť na kurzy nemčiny, no problem
Mne sa to tiez pozdava. Goldfish diky za pozitivnu rekaciu.
Bola si sokovana a to chceme prese aj ja dosiahnut. Sok. Ako to dobadlo dalej s tym co ti dal tu pusu?
Cize ty nechces pocut nazory, ty chces len aby ti niekto odobril tamten napad.
Nuz... neviem. Ako pokus odkukany z lacnych americkych zalubenych filmov, budis. Osobne by som skor privitala klasiku- pozvanie, kvety, cokolvek podobneho charakteru, z coho je jasne, kam mieris
Aaa, aha, "sam zistit ci ju chces"? Fakt neverim, ze mas 28. Ved ju nejdes ziadat o ruku. To ci ju chces snad zistis pri nejakom blizsom rozhovore, ako pri tom, ze ju strasne prudko prekvapivo, ale jemne a uchvatne pobozkas.
Ale asi som mimo ja a toto je normalne, takze pokojne chod do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@0 A tebe radim aby si ju niekam pozval na kavu alebo kamkolvek... ver ze je to na zaciatok lepsie ako davat jej "pusu po kurze aby mohla premyslat" lol
Povedala by mi keby sa jej nepacim ze jej budem chybat ked cestujem na SK a vymeskam hodiny na kurze? A ze sa tyzden nevuvidime a ze je to dlho? Mne skor ide o to zistit sam ci ju xcem. A tato prva natahovacia faza je najlepsia.
Clovek si nie je isty na com je proste je tam ten adrenalin.
Ked uz povie ze ano xcem alebo ano nexem ta cele to konci.
Mne skor ide o to nepovedat nic ale to proste skusit ze ci sa do da aj bez slov. proste EXPERIMENT. Baby sa predsa do urcitej miery daju cita a myslim ze mi neprije.. Aber, wer weiss?
Bola si sokovana a to chceme prese aj ja dosiahnut. Sok. Ako to dobadlo dalej s tym co ti dal tu pusu?
Nuz... neviem. Ako pokus odkukany z lacnych americkych zalubenych filmov, budis. Osobne by som skor privitala klasiku- pozvanie, kvety, cokolvek podobneho charakteru, z coho je jasne, kam mieris
Aaa, aha, "sam zistit ci ju chces"? Fakt neverim, ze mas 28. Ved ju nejdes ziadat o ruku. To ci ju chces snad zistis pri nejakom blizsom rozhovore, ako pri tom, ze ju strasne prudko prekvapivo, ale jemne a uchvatne pobozkas.
Ale asi som mimo ja a toto je normalne, takze pokojne chod do toho