Diskusie - 2086. stránka fóra
67
Koľko minút/sekúnd vydržíte pri sexe ?
Chcem sa spýtať že ako dlho vydržíte pri sexe resp. koľko minút/sekúnd okrem predohry... A baby ako často musíte predstierať falošný orgazmus ? :D Otvor fórum »
3. 6. 2014 16:36
7
Správne?
Chcem sa uistiť či citáty sú napísane v prekalde po anglicky správne? 1. "čas rozdelí len tých, ktorí k sebe nepatria" --> "TIME SPLIT UP ONLY THOSE, WHO DON´T BELONG TO EACH OTHER" ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 16:24
19
Prevládajú vo vašom živote priatelia, ktorí:
- ozvu sa len, ked nieco potrebujú...
- volajú vas na kazdú akciu, napišu kedykoľvek...
- C...
Hlasuj »
3. 6. 2014 16:22- volajú vas na kazdú akciu, napišu kedykoľvek...
- C...
Hlasuj »
4
Aplikácia s textami piesní
Poznáte niekto aplikáciu do telefónu ktorá mi bude pri prehrávaní hudby ukazovať text? dlho som mala musicmax ale dáko jej začalo prepínať. Bolo by dobré keby to aj ,,zvýrazňovalo" riadok, kde sa nachádzam :) Otvor fórum »
3. 6. 2014 15:50
11
Obhajoba obrazu - absolventská práca
Ahojte Chcela by som sa spýtať či už ste niekto absolvovali a akú ste mali obhajobu svojho obrazu na skúškach? pretože ja vôbec neviem čo mám vymyslieť ako mám obhájiť moju prácu aby to vyznelo trochu normálne, zatial... Otvor fórum »
3. 6. 2014 14:30
23
Seba-disciplína
Čím to je, že niektorí ľudia v sebe skrývajú obrovskú sebadisciplínu, dokážu si rozkázať, odoprieť si, premôcť sa - idú aj cez mŕtvoly za svojimi plánmi a snami a väčšinou sa aj dopracujú k úspechu....... a... Otvor fórum »
3. 6. 2014 14:03
6
Nemcina
Dobry den prosim ako by ste mi spravne prelozili: dakujeme vam za prejaveny zaujem, Otvor fórum »
3. 6. 2014 13:52
4
Výber telefónu LG
Čo myslíte, ktorý je lepší LG G9 II al LG L70????????? Otvor fórum »
3. 6. 2014 11:55
3
Výhra v tatraacademy
Ahojte, vyhral niekto v tatraacademy niečo ? :) Aspoň tých 30€ ? Ak mám účet mám tam ísť aby mi to poslali? Pretože vždy keď mi povie že mám ich tak mi to sekne a nedá sa mi... Otvor fórum »
3. 6. 2014 11:08
32
Lodičky
ženy! potrebujem súrne lodičky, ale mám 38, 5 nohy, samozrejme že také čísla nikde nemajú (a keď hej tak vyzerajú ako do truhly..), čiže 38 sú mi veľké a 37 malé. preto... Otvor fórum »
3. 6. 2014 09:57
5
Tablet-aplikácie
Prosím Vás, kde by som si mohla stiahnuť aplikácie do tabletu zadarmo? A kde by som našla aplikáciu nemčinny? kde si možem skusat jazyk?dakujem Otvor fórum »
3. 6. 2014 09:23
1
Angličtina - krátky preklad textu
ahojte, mohli by ste mi pekne do slovenčiny preložiť tento text ? nie som v angličtine moc dobrý.. viem že je to text pesníčky, ja len tak And you and I climb, crossing the shapes... Otvor fórum »
3. 6. 2014 08:34
10
Problém s Photoshopom
Ahojte, hlavne ľudia čo fotíte, teda konkrétne ak fotíte do raw :) Keď otvorim raw fotku v PS, potom ju upravím a uložím ako JPG a potom keď ju otvorim v irfan view, farby... Otvor fórum »
3. 6. 2014 08:22
38
Prvá láska
Myslite si ze je to pravda, ze prvá láska, rozchod boli najviac ?? :-) Otvor fórum »
3. 6. 2014 00:54
11
Problem s volanim
pisal som to do inej temy ale nechcem to tam spamovat, z mojho telefonu sa nemozem dovolat na jedno cislo, inak na vsetky ostatne ano, pozeral som nastavenia, nemohol som najst nic take co by to... Otvor fórum »
3. 6. 2014 00:29