Keďže som nedopatrením čítal spoiler, presne som vedel ako súboj dopadne... škoda toho spackaného zážitku, i keď na malú chvíľu svietila iskierka nádeje, že tvorcovia seriálu zmenia osud postavy.. no nič.. ale som zvedavý ako to dopadne s Tyrionom, keď súboj vlastne nikto neprežil... :/
no ja som si potom zavere proste musela vygooglit co sa stane dalej takze som hooodne prekvapena co sa este stane, to som taktiez absolutne necakala vlastne asi ako vsetko v got
takýchto idiotov spolierujúcich by som najradšej prefackala. nie každý to vide lvčera/dnes, tak do riti nekaz ostatným seriál.
mohol si to do TS napísať.
Spoiler je niečo, čo prezrádza dej, ktorý sa ešte len stane. Ja som sem napísal iba to, čo sa už stalo. Takže nespoilerujem. Navyše táto diskusia má nazov ''posledný diel GoT''. Každému rozumnému človeku teda napadne, že sa tu budú rozoberať udalosti z poslednej epizódy. To, že ty to ešte nemáš napozerane, ale otvorila si a čítala diskusiu k poslednému dielu žiaľ nie je moja chyba.
*SPOILER*
Každopádne to bola dobrá časť. Už od začiatku keď bola Missandei a Šedý Červ, potom vyhnanie Joraha (no že sme sa toho mi čitatelia dočkali !), Aryin smiech (to som fakt nečakala ), rozhovor medzi Jaimem a Tyrionom (už som čakala ako sa ten Tyrionov príbeh skončí), a hlavne ten koniec (hoci to bolo aj trochu nechutné a nakoniec zdesený krik tej Oberynovej priateľky a jej výraz tváre.
Už sa teším na posledné dve časti a stret Jona a Ygritte.
*SPOILER*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak, perfektny diel a aj zaver bol velkolepy.
» i.imgur.com/7I45J8d.png?1...
Oberyn aj Hora sú mŕtvi
@trtken Mountain mŕtvy nie je
takýchto idiotov spolierujúcich by som najradšej prefackala. nie každý to vide lvčera/dnes, tak do riti nekaz ostatným seriál.
mohol si to do TS napísať.
Spoiler je niečo, čo prezrádza dej, ktorý sa ešte len stane. Ja som sem napísal iba to, čo sa už stalo. Takže nespoilerujem. Navyše táto diskusia má nazov ''posledný diel GoT''. Každému rozumnému človeku teda napadne, že sa tu budú rozoberať udalosti z poslednej epizódy. To, že ty to ešte nemáš napozerane, ale otvorila si a čítala diskusiu k poslednému dielu žiaľ nie je moja chyba.
Každopádne to bola dobrá časť. Už od začiatku keď bola Missandei a Šedý Červ, potom vyhnanie Joraha (no že sme sa toho mi čitatelia dočkali !), Aryin smiech (to som fakt nečakala ), rozhovor medzi Jaimem a Tyrionom (už som čakala ako sa ten Tyrionov príbeh skončí), a hlavne ten koniec (hoci to bolo aj trochu nechutné a nakoniec zdesený krik tej Oberynovej priateľky a jej výraz tváre.
Už sa teším na posledné dve časti a stret Jona a Ygritte.
*SPOILER*