Diskusie - 2074. stránka fóra
19
Prijímačky FiF UK
Aké máte dojmy z dnešných prijímačiek? Koľkí ste sa hlásili na "učiteľstvo akademických predmetov- anglický jazyk a literatúra a história"? Kde sa bude dať dnes zistiť bodové hodnotenie z dnešných testov? :) Otvor fórum »
9. 6. 2014 14:23
11
NAJ zvieratá a NAJ mená
Kto pôjde okolo tohto fóra, prosím napíšte mi sem podľa seba každý a) 3 najelegantnejšie zvieratá b) 3 najluxusnejšie mená aké si dávajú ľudia verím, že mi poradíte :) Otvor fórum »
9. 6. 2014 13:26
2
šikovný grafik - pomoc
nájde sa tu ochotný grafik, ktorému by som mohla poslať zopár nakreslených návrhov a on by mi to urobil do grafickej podoby? Otvor fórum »
9. 6. 2014 13:12
14
Príjmačky na VŠ
Zajtra mám príjmačky na výšku.. nejaké rady ? :( Neviem nič :( Budem mať z matematiky a anglického jazyka... a chcela by som sa opýtať že na angličtine ako to bude vyzerať to bude niečo také ako písomné maturity... Otvor fórum »
9. 6. 2014 12:39
20
Názov songu
Hľadám jednu pesničku, neviem úplne slová, ale je to myslím, že taká černošská pieseň, kde spieva muž a v strede refrénu zaznie slovo bitch a na konci niečo oh ohh nejak tak :D. Neviete,... Otvor fórum »
9. 6. 2014 11:58
34
Prijímačky BA LF
Dnes začínajú prijímačky na lekársku fakultu do ba , tak držím všetkým palce (aj nedržím Hehe ) , prípadne sem môžte napísať pocity zo skúšky ... ako sa konala , aký bol systém , či... Otvor fórum »
9. 6. 2014 11:35
4
Magnetka viedeň
Ahojte, možno to bude smiešna a debilna otazka ale potrebujem vedieť či sa dajú v košiciach kupiť niekde magnetky viedeň. Nepytajte sa prečo :D surne jednu potrebujem. Nájdem to tu niekde? Otvor fórum »
9. 6. 2014 10:13
60
17
Koľko birdz mien poznáte naspamäť ?
9. 6. 2014 06:55
4
Letná brigada v Bratislave
Dobrý deň. Hľadám brigádu v Bratislave alebo priamo v Šamorine a veľmi dobre viem že to sa da iba cez známosti keďže mam iba 16 rokov. Som fyzicky zdatný človek, rýchli a pracovitý. Záľuby: šport,... Otvor fórum »
8. 6. 2014 23:09
17
Zistenia
Môže žena aj po niekoľkých vzťahoch s chlapmi (v pripade ze to mala rada a nerobilo jej to problem) zistiť že je lezbicka??? Otvor fórum »
8. 6. 2014 23:07
8
Problém s Wi-Fi
Prosím Vás, mám taký menší problém a bol by som rád keby ste mi pomohli. Vždy keď zapnem wi-fi na mobile tak na počítači mi vyskočí, že "Adresa IP je v konflikte s iným systémom v sieti.... Otvor fórum »
8. 6. 2014 22:39
19
37
Free hugs, objatia zadarmo
Čo si o tom myslíte? Páči sa vám tá myšlienka, či ani moc nie? Boli ste niekedy? Ak by ste niekoho takého stretli vonku, potešilo by vás objatie? https://www. youtube. com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Pozeral... Otvor fórum »
8. 6. 2014 21:38
17
Klavír
Chcem sa spýtať ludí čo vedia hrať, prípadne sa učili, či je reálne aby sa človek naučil sám, keď nevie hrať na žiadnom inom nástroji....ak hej tak či poznáte aj nejaké dobré stránky pre samoukov Otvor fórum »
8. 6. 2014 20:55
34
Frajer a marihuana
Baby, chceli by ste mat za priatela chalana, ktori fajci travu? Mam priatela, ktory ma takuto " zalubu". Je inteligentny, pracuje, studuje, nie je to ten vymlety typ co cele dni... Otvor fórum »
8. 6. 2014 20:51