Aké máte dojmy z dnešných prijímačiek? Koľkí ste sa hlásili na "učiteľstvo akademických predmetov- anglický jazyk a literatúra a história"?
Kde sa bude dať dnes zistiť bodové hodnotenie z dnešných testov?
Ja som mala z niektorých otázok pocit, že chcú nájsť dôvod na neprijatie proste brutus, ten všeobecný prehľad... ale nechcem strašiť.... na čo sa hlásiš?
ja som nemala problém s časom... proste podľa mňa, keď vieš, tak vieš, keď nevieš, tak si tipneš... hlavne treba riešiť najprv to, čo vieš a nie sa zaoberať nejaku ťažkou vecou...
jediný problém som mala pri tom príklade s mincou- tá pravdepodobnosť... to som vôbec netušila, ako vyrátať- matikou som sa nezaoberala už pol roka, čiže všetky vzorce mi z hlavy akosi zmizli... a iné sa dalo z hlavy, takže...
napríklad to s tými ozubenými kolieskami bolo úplne ľahké a celkovo- tie logické veci boli v pohode... až na tú úlohu s autami- že ktoré ktorej žene patrí... neskutočná blbosť
na test je 60 minút... ale predtým je ešte prezencia, ktorá trvala nejaých 20 minút ... a aj pred testom z anj bola znovu prezencia, čiže sa to celé skončilo okolo 11:45
Treba si uvedomiť, že fakt sú tie testy tak ako sú a sú tak naschvál. Nemôžu dať niečo, čo by bolo "priemerné", lebo to by mali potom všetko dobre a boli by približne rovnaké výsledky a veľa ľudí by malo narovnako bodov. Ale zase je nefér, lebo toto je fakt o náhode, nejaký blbec to natipuje dobre a niekto, kto proste na to má, ale nie vo všetkých oblastiach je doko to dojebabre. Som zvedavá. Ja som mala dnes pocit, že sa tam ani nedostanem. Lebo polovicu som tipovala.
mna to čaka tiež zajtra a mam dost nervy pretoze chcem studovat ruj. A nerobim prijimacky z ruj ale len z toho prehladu :/ Na tie som sa spoliehala kedze pozadovana uroven je B1 a ja som maturovala z B2...
na nete sú už aj výsledky naše, len tam akosi nie je povedané koho prijali a koho nie len je tam počet bodov » www.fphil.uniba.sk/index.php?id=77...
osobne mám 310 čo sa mi zdá byť dosť málo, ako ste na tom vy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
napríklad to s tými ozubenými kolieskami bolo úplne ľahké a celkovo- tie logické veci boli v pohode... až na tú úlohu s autami- že ktoré ktorej žene patrí... neskutočná blbosť
» www.fphil.uniba.sk/index.php?id=77...
osobne mám 310 čo sa mi zdá byť dosť málo, ako ste na tom vy?
a na čo si sa hlásila?