Diskusie - 2033. stránka fóra
23
Kukavate na YT tie letsplaye gameplaye a podobne hovadiny od gogomanTV alebo GEJMR atd,,. ?
Nechapem.... Celá moja trieda sa furt baví o tomto.... Hovoria : hihihihahaha a videl si ten novy gogov vlog??? Atď.... Proste ja nechapem jak to môže kdosi kukat.... Potom si v triede vyspevuju tie hovadiny co tam zazneju.... ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:34
43
Medicína pre každého?
Myslíte si, že medicínu môže študovať aj človek, ktorý nedosahoval vynikajúce výsledky na strednej škole/gymnáziu? Že na to má? Ja som si dala 2 prihlášky a ani na jednu ma neprijali a do veľkej miery ma... Otvor fórum »
25. 6. 2014 19:35
57
Ak by vašu priateľku znásilnili a čakala by dieťa, nechali by ste si ho?
Ako by ste sa zachová? Už len ten pocit, keď znásilnili vašu priateľku Otvor fórum »
25. 6. 2014 19:10
57
Ako prijať priateľkinu minulosť
Stručne, bola ľahká, ja opak. Celý príbeh: Mám 27r, ona len 17 a má toho za sebou veľa. Čo nevidieť budeme spolu rok. Niekde asi v 14tich už mala viacerých partnerov, nie... Otvor fórum »
25. 6. 2014 18:41
17
Porovnanie vysokoškolských internátov v BA
Ahojte! :) Viem, že týchto diskusií, tu je a bolo až až, no myslím... že sú to veci, ktoré sa vždy menia... a predsa len 100ľudí 100 chutí. Otázka znie: Družba alebo... Otvor fórum »
25. 6. 2014 18:10
48
Aký nápoj je pre vás nektár bohov?
Poetickú otázka v preklade znamená, aký je váš najobľúbenejší nápoj, na ktorý nedáte dopustiť, bez ktorého si neviete predstaviť svoj život a o ktorom si myslíte, že jeho existencia je minimálne malý zázrak :D Otvor fórum »
25. 6. 2014 16:30
5
FEM NITRA
Ahojte kedy budu posielať vyrozumenia o prijatí??? Všetky školy už idú na zápis tu??? Strašnéééé Otvor fórum »
25. 6. 2014 16:16
45
Aké magazíny ste pravidelne odoberali v období násťročenstva?
Čosi také tu už určite bolo (do toho fóra sa mi nedarí dostat), ale beztak ma zaujímajú skôr príklady nejakých zmien naprieč časom, napr. fázy: od čítania Slniečka postupne po čítanie Týždňa, a iné. ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:51
64
Zaseeee mi neodpisala
Cafte takze nedavno som tu zakladal forum o tom ze jedna babenka robila moc velke drahoty. Zoznamili sme sa v podniku bolo nam spolu fajn asi 2 hodiny sme sa bozkavali na bare a nevedeli sme sa od seba... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:43
157
VS upjs politologia
Niekto kto sa chysta tento rok na politologiu upjs ale uz tam studuje? Potrebovala by som nejake info ohladom skoly pretože moj ciel bolo pravo a kedze ma tam nevzali musela som ist na tu politologiu ale nic o tej... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:33
18
Aký máte názor na prácu a život?
Ahojte, riešim akurát v tomto období dilemu práce, vzťahu, života atď. Tak sa Vás chcem spýtať aký je váš názor na to? Myslíte si, že je dobré v mladosti poriadne zabrať, ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:29
12
Laska-sklamanie
Ja už fakt neviem čo mam robiť :'( .... viem som strašne mlada a vačšina ludi mi hovory že ani neviem čo je to laska... ale aspon svoje sluby dodržujem a viem čo je to navždy a nie každu... Otvor fórum »
5
Monorail v Bratislave
Co by ste povedali na monorail(nadzemny) v Bratislave? Kolko trás? Otvor fórum »
14