Diskusie - 2033. stránka fóra
6
Prihlaška na VŠ
Ahojte podala som si prihlašku , odoslala ju ale na jednom z papierov som sa zabudla podpísať. Na ostatných papieroch v prihláške mam podpis, môžu to preto brať ako zlú prihlášku a neevidovať ju ??? Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:12
6
Prijate na VŠ
Čaute, dnes mi prišlo z UK že som prijatá na študijný program špeciálna pedagogika. No lenže mám z toho úplný chaos pretože som si na prihlášku podala 2 špeciálne pedagogiky a to: 1. špeciálnu pedagogiku telesne... Otvor fórum »
26. 6. 2014 09:42
16
Prípravné kurzy LFUK
Ahojte, chcela by som sa opýtať, že či ste chodili na prípravné kurzy, ktoré organizuje LFUK a či to malo nejaký zmysel. Myslíte, že sa stačí učiť iba podklady alebo sú potrebné aj tieto kurzy? Otvor fórum »
26. 6. 2014 09:20
15
KE-behanie, športovanie, ,,
Ahojte, kto z vás pravidelne (alebo len občas) chodieva v Košiciach behať, na korčule, športovať? A kam? :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 06:57
1
Mlyny - samoplatiteľ
Ahojte, o rok si platím školné na výške (UK) sám a kdesi som našiel informáciu, že samoplatitelia nemajú na ubytovanie na Mlynoch v BA nárok. Je to pravda? Viacerí ľudia mi ale vraveli, že poznajú niekoho... Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:54
2
Umelecké školy v Košiciach
Zdravím, zaujímalo by ma, ktoré umelecké školy v Košiciach umožňujú štúdium pre dospelých vo výtvarnom odbore? Ak máte nejaké skúsenosti, prosím napíšte k ste aj neboli na špd ale na I. alebo II. stupni. ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:12
39
Čo plánujete na leto ?
čo plánujete na leto ? Idete niekam na dovolenku , koncert , kúpalisko alebo len tak doma ? :) Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:10
6
Znak
Viete niekto čo je toto za znak ? A čo znamená ? [url=http://postimg. org/image/ahox1h2kh/][img]http://s16. postimg. org/ahox1h2kh/Bez_n_zvu. jpg[/img][/url] Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:47
6
Dobrovolnicka staz v zahranici
Co vy, boli ste uz niekde? Co ste si z toho odniesli? Ako sa clovek citi na druhej strane sveta kde nik nerozprava jeho jazykom? Koncom leta planujem ist na dobrovolnicku staz niekam do Azie na... Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:37
23
Kukavate na YT tie letsplaye gameplaye a podobne hovadiny od gogomanTV alebo GEJMR atd,,. ?
Nechapem.... Celá moja trieda sa furt baví o tomto.... Hovoria : hihihihahaha a videl si ten novy gogov vlog??? Atď.... Proste ja nechapem jak to môže kdosi kukat.... Potom si v triede vyspevuju tie hovadiny co tam zazneju.... ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:34
43
Medicína pre každého?
Myslíte si, že medicínu môže študovať aj človek, ktorý nedosahoval vynikajúce výsledky na strednej škole/gymnáziu? Že na to má? Ja som si dala 2 prihlášky a ani na jednu ma neprijali a do veľkej miery ma... Otvor fórum »
25. 6. 2014 19:35
57
Ak by vašu priateľku znásilnili a čakala by dieťa, nechali by ste si ho?
Ako by ste sa zachová? Už len ten pocit, keď znásilnili vašu priateľku Otvor fórum »
25. 6. 2014 19:10
57
Ako prijať priateľkinu minulosť
Stručne, bola ľahká, ja opak. Celý príbeh: Mám 27r, ona len 17 a má toho za sebou veľa. Čo nevidieť budeme spolu rok. Niekde asi v 14tich už mala viacerých partnerov, nie... Otvor fórum »
25. 6. 2014 18:41
17
Porovnanie vysokoškolských internátov v BA
Ahojte! :) Viem, že týchto diskusií, tu je a bolo až až, no myslím... že sú to veci, ktoré sa vždy menia... a predsa len 100ľudí 100 chutí. Otázka znie: Družba alebo... Otvor fórum »
25. 6. 2014 18:10