Ahojte, chcela by som sa opýtať, že či ste chodili na prípravné kurzy, ktoré organizuje LFUK a či to malo nejaký zmysel. Myslíte, že sa stačí učiť iba podklady alebo sú potrebné aj tieto kurzy?
ja som nechodila na ich kurzy, iba súkromne, podľa mňa to stačí takto, ale ak bývaš v BA alebo niekde tam tak skús ak nie sú také ako v KE ale súkromne je určite lepšie a na odvolanie neberú nikoho, iba potom v septembri po zápise
podla mna su to vyhodene peniaze. Neviem jak maju akoze kurzy pomoct s memorovanim, a ked potrebujes nekhoo cudzieho aby ta tlacil do toho ucenia nato, tak rovno nato ser.
@bress ja poznam ludi, ktori nikdy neboli na ucenie, ale zato mali disciplinu, len ju do maturitneho venovali iba sportu alebo bohatemu spolocenskemu zivotu a dostali sa. a to by som skor tipla ze skoncia max na vsbm. chodili na kurzy. to som len kukala, ze aj oni su schopni mat dobre znamky, ked sa im chce. a aj teraz prechadzaju, co dost nechapem, kde sa to v nich vzalo
@bress niekto sice potrebuje niekoho, kto by ho tlacil do ucenia ale len spociatku a ten kurz ho nakopne a uz nepolavi a to bola pointa. myslela som, ze to je zjavne, ale asi nemas naladu ci co.
inak všetkých ľudí ktorých poznám a dali si takéto kurzy na LF sa práveže nedostali ... daj si súkromné doučovanie alebo sa uč sám, ale hento sú podľa mňa vyhodené peniaze
Tiež si myslím, že strata času aj peňazí...spolužiačka tam chodila, ale zároveň mala aj súkromné doučovania, dostala sa (ale myslím, že najväčší vplyv na to malo jej vlastné učenie + súkromné doučko z chémie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A najlepšie je chodiť súkromne