Diskusie - 2032. stránka fóra
7
čo sú jak?
ahojte, zaujímalo ma aj minule že prečo v tých amerických filmoch ked idú chalani/muži šťať tak si dajú dole aj gate aj trenky ? akože normalne postojačky ale štia že maju stiahnute.. to tí amíci bežne tak štia ? a... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:47
28
Obľúbený Youtuber
Kto je váš najobľúbenejší Youtuber? Kuchár, spevák, lets player, recenzent.... to je jedno:) Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:37
10
Vestonická Venuša
Napadla ma taká otázka - všeobecne je Vestonická Venuša považovaná za "ideál krásy" našich pra-predkov. Lenže ako mohla byť taká zavalitá žena ideálom doby, v ktorej ľudia nemali dostatok jedla (nieto ešte nadbytok)? Veď boli radi, ak... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:00ERASMUS -Berlín
AHojte Prosím Vás vie mi niekto poradiť či sa dá v Berlíne kúpiť 1-2 alebo 3-mesačný lístok na MHD keď som tam cez leto na stáži....?! Našla som iba podmienky pre študentov študujúcich na univerzitách. ... Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:58Agentúra mc tour
ahojte, má tu niekto skúsenosť s touto agentúrou? dakujem za každú odpoved :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:45
22
Akým športom sa venujete?
Aké športy vykonávate? Ako sa staráte o svoje zdravie? K aktivitám sa samozrejme počíta aj prechádzka v prírode alebo futbal s kamarátmi, nemyslím len vrcholový šport. Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:41
22
Holenie sa na tváry (16 ročný)
Zdravím. Chcel som sa spýtať, že keď som sa začal holiť na tváry tak mam so strojčekom alebo žiletkou? Zarastam zatial iba na par miestach take chlpky, este to niesu poriadne chlpy ale ani tie uplne prve.... Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:13
41
Prešovská univerzita - Pedagogická Fakulta
Ahojte, prosím Vás študujete niekto na tejto fakulte? Mňa prijali a rada by som vedela nejaké bližšie info o predmetoch a celkovej výučbe :) Ďakujem vopred Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:58
2
Problem s internetom po preinstalovani windows xp
Po preinstalovani windowsu xp z cd som zistila ze sice ikonka na internet mi ostala no po otvoreni mi nacita ze sa stranka neda zobrazit. Problem nie je v internete ako takom kedze na ostatnych pc mi ide. ... Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:24
6
Prihlaška na VŠ
Ahojte podala som si prihlašku , odoslala ju ale na jednom z papierov som sa zabudla podpísať. Na ostatných papieroch v prihláške mam podpis, môžu to preto brať ako zlú prihlášku a neevidovať ju ??? Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:12
6
Prijate na VŠ
Čaute, dnes mi prišlo z UK že som prijatá na študijný program špeciálna pedagogika. No lenže mám z toho úplný chaos pretože som si na prihlášku podala 2 špeciálne pedagogiky a to: 1. špeciálnu pedagogiku telesne... Otvor fórum »
26. 6. 2014 09:42
16
Prípravné kurzy LFUK
Ahojte, chcela by som sa opýtať, že či ste chodili na prípravné kurzy, ktoré organizuje LFUK a či to malo nejaký zmysel. Myslíte, že sa stačí učiť iba podklady alebo sú potrebné aj tieto kurzy? Otvor fórum »
26. 6. 2014 09:20
15
KE-behanie, športovanie, ,,
Ahojte, kto z vás pravidelne (alebo len občas) chodieva v Košiciach behať, na korčule, športovať? A kam? :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 06:57
1
Mlyny - samoplatiteľ
Ahojte, o rok si platím školné na výške (UK) sám a kdesi som našiel informáciu, že samoplatitelia nemajú na ubytovanie na Mlynoch v BA nárok. Je to pravda? Viacerí ľudia mi ale vraveli, že poznajú niekoho... Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:54
2
Umelecké školy v Košiciach
Zdravím, zaujímalo by ma, ktoré umelecké školy v Košiciach umožňujú štúdium pre dospelých vo výtvarnom odbore? Ak máte nejaké skúsenosti, prosím napíšte k ste aj neboli na špd ale na I. alebo II. stupni. ... Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:12
39
Čo plánujete na leto ?
čo plánujete na leto ? Idete niekam na dovolenku , koncert , kúpalisko alebo len tak doma ? :) Otvor fórum »
25. 6. 2014 22:10
6
Znak
Viete niekto čo je toto za znak ? A čo znamená ? [url=http://postimg. org/image/ahox1h2kh/][img]http://s16. postimg. org/ahox1h2kh/Bez_n_zvu. jpg[/img][/url] Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:47
6
Dobrovolnicka staz v zahranici
Co vy, boli ste uz niekde? Co ste si z toho odniesli? Ako sa clovek citi na druhej strane sveta kde nik nerozprava jeho jazykom? Koncom leta planujem ist na dobrovolnicku staz niekam do Azie na... Otvor fórum »
25. 6. 2014 20:37