Diskusie - 2032. stránka fóra
6
Študenti, resp. neštudenti
Mám otázočku na tých, ktorých nezobrali na výšku (a budú skúšať až na ďalší rok), popr. na tých, ktorí s tým sä nejako oboznámení. Treba sa hlásiť na úrad práce, keď nie je vybavená brigáda počas roka, alebo nie? Otvor fórum »
26. 6. 2014 17:08
1
T. B. I. s. r. o. www.tbi..
Neviem či to tu patrí ale aj takto chcem poukázať na nekalé praktiky v podnikaní....TBI je stavebná firma, u ktorej sme mali problémy s vyplatením za vykonanú prácu... (konkrétne zateplenie budovy)....prvé dve, tri faktúry v poriadku a potom... Otvor fórum »
26. 6. 2014 16:59
19
Odchod zo školy
Ahojte, zaujímal by ma váš názor na moju situáciu: som študentom 2. ročníka sociológie na UK a rozhodol som sa že so štúdiom končím. Odbor ma absolútne nebavil ani v ňom nevidím uplatnenie a kedže... Otvor fórum »
26. 6. 2014 16:28
43
Blízkosť smrti
Zažil si situáciu, kedy si sa druhýkrát narodil a stačilo máličko a už by si nebol medzi nami? Napr. mňa prepadli s nožom a mohlo sa stať hocičo. Na skalách som sa pošmykol a hrubší konár ktorého... Otvor fórum »
26. 6. 2014 15:20TU pedagogická fakulta
Chystá sa niekto na učiteľstvo anglina-slovina? :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 14:51
6
Prihlásenie na ubytovanie
Je tu ešte niekto kto ide na Matfyz UK a prišli mu už všetky papiere ohľadom ubytovania, preukazu atď? Mne prišlo dnes, ale keď som sa na internete chcela prihlásiť na ubytovanie, musela som najprv potvrdiť e-mail,... Otvor fórum »
26. 6. 2014 14:48
23
Kolko ludi ma rad
26. 6. 2014 14:01
8
UCM
Ahojtee :) Chcem si podat prihlasku na UCM, konkretne asi na POLITOLOGIU, ale som neni rozhodnta... no a zaujimalo by ma, ake predmety politologia obsahuje? A celkovo, ci je to tazke studovat politologiu, alebo sa to... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:58
7
čo sú jak?
ahojte, zaujímalo ma aj minule že prečo v tých amerických filmoch ked idú chalani/muži šťať tak si dajú dole aj gate aj trenky ? akože normalne postojačky ale štia že maju stiahnute.. to tí amíci bežne tak štia ? a... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:47
28
Obľúbený Youtuber
Kto je váš najobľúbenejší Youtuber? Kuchár, spevák, lets player, recenzent.... to je jedno:) Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:37
10
Vestonická Venuša
Napadla ma taká otázka - všeobecne je Vestonická Venuša považovaná za "ideál krásy" našich pra-predkov. Lenže ako mohla byť taká zavalitá žena ideálom doby, v ktorej ľudia nemali dostatok jedla (nieto ešte nadbytok)? Veď boli radi, ak... Otvor fórum »
26. 6. 2014 13:00ERASMUS -Berlín
AHojte Prosím Vás vie mi niekto poradiť či sa dá v Berlíne kúpiť 1-2 alebo 3-mesačný lístok na MHD keď som tam cez leto na stáži....?! Našla som iba podmienky pre študentov študujúcich na univerzitách. ... Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:58Agentúra mc tour
ahojte, má tu niekto skúsenosť s touto agentúrou? dakujem za každú odpoved :) Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:45
22
Akým športom sa venujete?
Aké športy vykonávate? Ako sa staráte o svoje zdravie? K aktivitám sa samozrejme počíta aj prechádzka v prírode alebo futbal s kamarátmi, nemyslím len vrcholový šport. Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:41
22
Holenie sa na tváry (16 ročný)
Zdravím. Chcel som sa spýtať, že keď som sa začal holiť na tváry tak mam so strojčekom alebo žiletkou? Zarastam zatial iba na par miestach take chlpky, este to niesu poriadne chlpy ale ani tie uplne prve.... Otvor fórum »
26. 6. 2014 12:13
41
Prešovská univerzita - Pedagogická Fakulta
Ahojte, prosím Vás študujete niekto na tejto fakulte? Mňa prijali a rada by som vedela nejaké bližšie info o predmetoch a celkovej výučbe :) Ďakujem vopred Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:58
2
Problem s internetom po preinstalovani windows xp
Po preinstalovani windowsu xp z cd som zistila ze sice ikonka na internet mi ostala no po otvoreni mi nacita ze sa stranka neda zobrazit. Problem nie je v internete ako takom kedze na ostatnych pc mi ide. ... Otvor fórum »
26. 6. 2014 10:24