Diskusie - 2027. stránka fóra
1
Inventúra-terminál
Ahojte, o týždeň mám ísť na inventuru, mala som aj školenie pred mesiacom, nepamätám si však ako narábať s terminálom: http://eshop. dantem. cz/76-152-thickbox/motorola-mc2180-prenosny-terminal-ctecka. jpg Nevedel by mi niekto pomôcť, a teda iba napísať... Otvor fórum »
28. 6. 2014 17:41
7
Higher ground
Ako je možné, že nikde nie je k dispozícii pesnička Burian@Takács -Higher Ground? Len v rádiu ju hrajú a nie je ani na YT ani nikde na google. Nemáte ju niekto náhodou ? Ak hej upload pls niekde Otvor fórum »
28. 6. 2014 17:20
4
Pesnička
neviete niekto ako sa vola ta dance pesnička kde sa spieva niečo ako : ,,leco leco... bo neviem ako sa to píše a dosť často ju teraz hravaju v rádiách :-D :-D :-D Otvor fórum »
28. 6. 2014 16:50
15
Poradte film :)
Poradte prosím nejaký dobrý film, niečo na štýl iron-mana, avengers, kick-ass, ... Proste niečo akčné, vtipné a najlepšie zo superhrdinami ; -) Alebo hocijaký dobrý film podla Vás ; -) :D :D Otvor fórum »
28. 6. 2014 16:03
23
Nejaky teenage serial
Nejaky teenage serial čo sa odohrava napr. v škole alebo tam hraju take 12 až 20 ročne deti? Otvor fórum »
28. 6. 2014 16:02
29
Ako si predstavujete Vašu vysnívanú dovolenku?
- S mojim partnerom-kou. Ona je ticho a ja budem rozkazovať čo sa bude robiť.
- S mojim partnerom-kou. Obaja sa vždy zhodneme.
- Presexujem celý deň a celú noc niekde v hoteli pri mori. More ma až tak netrápi.
Ďalšie možnosti »
28. 6. 2014 16:00- S mojim partnerom-kou. Obaja sa vždy zhodneme.
- Presexujem celý deň a celú noc niekde v hoteli pri mori. More ma až tak netrápi.
Ďalšie možnosti »
36
Milujete Ameriku
kto by chcel zit v amerike alebo proste obdivuje ten stat ? pozrite sa na toto video : toto je pravá Amerika : https://www. youtube. com/watch?v=u9ZUtZSRU7g& oref=https://www. youtube. com/watch?v=u9ZUtZSRU7g& has_verified=1 Otvor fórum »
28. 6. 2014 15:44
11
Strašidelni pribeh
neviete nejaky dobry strašidelny pribeh ak ano tak napiste Otvor fórum »
28. 6. 2014 15:13
5
Farba na vlasy
Chcela by som si zafarbiť vlasy na modro... na začiatok aspoň pár prameňov. Ale keďže nemám s tým žiadne skúsenosti tak by som sa chcela opýtať či nepozná niekto stránku s modrou farbou na vlasy ktorá by mi... Otvor fórum »
28. 6. 2014 14:44
15
Neliecena alergia
Moze sposobit casom vazne zdravotne problemy? myslim alergiu na pel, prach alebo na nejaky kov ; ) Otvor fórum »
28. 6. 2014 14:43
9
Dovolenka
Máme ísť na dovolenku s rodičmi a mladšou sestrou. Ideme na to isté miesto už po 5. raz a absolútne sa mi tam už nechce ísť. Dovolenka v Oščadnici, kde to videla už 5 rokov po... Otvor fórum »
28. 6. 2014 14:01
3
Uniba FSES - pomoc
Zdravím ľudia, prosím vás neviete mi pomôcť, chcem vedieť výsledky z príjimačiek z univerzity komenského - fakulta sociálnych a ekonomických vied a neviem kde sa mám prihlásiť a použiť ten kód, veľká vďaka vopred :) Otvor fórum »
28. 6. 2014 12:22Zin obelisk slovensky
Čaute, čaute. Prosím vás, máte niketo hádanku o zin obelisku v slovenskej/českej verzii? Presnejšie myslím túto - http://mathforum. org/alejandre/ZinObelisk. pdf Chcem to dať deťom, ktoré nemajú moc dobrú angličtinu a podľa mňa... Otvor fórum »
28. 6. 2014 10:58
9
Privát- Nitra
Čaute, chcela by som sa spýtať či nepoznáte niekoho kto ponúka privát pre 2-4 dievčatá v Nitre .. lebo s kamarátkami sme nedostali internát tak by sme sa radi niekde ubytovali .. cenovo do tých 80 na osobu by... Otvor fórum »
28. 6. 2014 10:54
6
Dane vs. Financie
Ahojte. Rozhodujem sa kam ísť na II. stupeň. Čo je podľa vás lepšie, čo sa týka zamestnania? Špecifikovať sa na daňovníctvo alebo vybrať si všeobecnejší odbor financie? Ďakujem. Otvor fórum »
28. 6. 2014 09:45
9
Potrebujem pomoc
už dlhšiu dobu skušam zapnuť mobil je dotsykový a vždy ked ho zapnem ukaže mi modru obrazovku s čiarami a vypne sa zas... a už ho ani nezapnem ..čo mam robiť???? Otvor fórum »
28. 6. 2014 09:36
2
Fotoaparát za dobrú cenu
Nepoznáte nejaký fotoaparát za dobrú cenu pre začiatočníkov? Otvor fórum »
28. 6. 2014 09:19