Diskusie - 2019. stránka fóra
2
Digital Painting
Venuje sa tu niekto digital paintingu vo Photoshope ? Nejaké rady, tipy, pre začiatočníka ? Otvor fórum »
1. 7. 2014 14:36
5
Blog o budúcnosti
Hojte, hľadám blog o tom, ako by vyzerala budúcnosť, keby prešiel návrh zákona KDH, že v nedeľu sa nebude pracovať. Ide o starý článok a mám pocit, že bol na Birdzi, možno... Otvor fórum »
1. 7. 2014 13:19
7
S kým budem spolužiačka ? :)
Ahojte, chcem sa spýtať kto ide teraz do prvého ročníka na SSOŠ Via Humana do Skalice a na aký odbor? Poprípade kto bude na intráku? :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 13:02
18
Orgazmus
V poslednom čase pri súloži a orálnom sexe nedokážem dosiahnuť orgazmus ani po pol hodine, je to normálne???šibe mi z toho, že nedokážem dosiahnuť vyvrcholenie, poradte mi prosím, ale objektívne a ku téme prosím. Vdaka :-S Otvor fórum »
1. 7. 2014 12:30
20
STU - BIOPOT
ahojte :) viem, že diskusia s touto témou je všade, no nikde som nenašla, či s biotechnológiami bude dostatočné uplatnenie, čo myslíte? Otvor fórum »
1. 7. 2014 12:26Prijímačky LFUK
predám podklady na prijimačky na LF UK aj vypracované príklady :) ak by mal niekto záujem píšte TS :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:35
3
Hlboke pesničky
Nejake pesničky ktore nemaju vysoke tony ale take stredne albo aj nižsie tony? :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:13
29
Koľko?
Zaujíma ma, že koľko ste najviac dostali (za hodinu) za nejakú Brigádu :D Kde a čo ste robili? :D Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:12
16
Brigáda v McDonalds
Brigádovali ste v McDonalde? Ako prebiehal pohovor? Kam najďalej ste sa dostali? A brigádovali ste konkrétne napr. v Auparku, Avione či Eurovea? Podeľte sa so svojimi skúsenosťami, nech si to ešte môžem rozmyslieť :D Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:05
7
ID číslo
čaute, ak je tu niekto kto sa hlásil na filozofickú na komenského, tak odkiaľ ste mali to ID číslo ? ja som prijimačky nemala, a to ID číslo neviem nikde nájsť. fňuk. Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:50
10
Používate spotify?
Ako počúvate hudbu? Cez streamovacie služby ako spotify, deezer alebo youtube, či sťahujete a počúvate cez iTunes, kupujete cd? Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:42
9
FCHPT AIM vs CHEMAT
Ahojte, potrebovala by som vedieť ktorý z odborov (AIM alebo CHEMAT) je lepší - čo sa týka výučujúcich, uplatnenia a pod, a ktorý z nich je ťažší ? Proste ktorý by ste mi odporučili ? ... Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:29
5
Gitara cez PC
vie niekto ako tvorit alebo nahravat hudbu na gitare na PC... nejake programy alebo niečo .. diky Otvor fórum »
30. 6. 2014 23:10
14
VS studium Cechy/slovensko
V pripade ze si studoval na slovensku 3 roky a ukoncil si bakalarske studium statnou skuskou, platis si dalsie studium v cechach ako prekrocenie standardnej doby studia ak ides zasa od zaciatku, t. j. od prveho rocnika?viem... Otvor fórum »
30. 6. 2014 23:05