Diskusie - 2013. stránka fóra
10
Pesnička z reklamy na pepsi, názov ?
ahojte, pls, ako sa volá pesnička z najnovšej reklamy na pepsi v plechovke ?? taká diskotéková.. a spieva sa v nej niečo ako " catch up it is " /znie to kačaptidis" , alebo tak... Otvor fórum »
3. 7. 2014 23:49
2
Sakraaa
nuz farbila som si vlasy a trosku som to dodrbala a potrebovala by som poradit ze co s tym teraz..niekto kto sa vyzna ? :D je to nadlhsie tak mozte poslat aj tsku Otvor fórum »
3. 7. 2014 23:45
40
Vaša naj od depeche mode?
ja som strašne dlho rozmýšľala nad tým že ktorú pesničku mám vlastne od nich najradšej a nakoniec zvíťazila táto :) https://www. youtube. com/watch?v=BDEB2ZxXues no a komu sa nepáčia tak....je mi to ľúto :/ Otvor fórum »
3. 7. 2014 23:17
2
Huawei Ascend P6S - dual sim
Potreboval by som poradiť, nemá náhodou niekto Huawei Ascend P6S na dve sim karty? Môj otec má tento mobil, ale iba verziu P6, teda na jednu simku. Mobil ako taký je super, tenučký, výkonný.... Otvor fórum »
3. 7. 2014 22:08
14
"Problem" s Facebookom
Čaute, neide ani tak o problém, preto je to slovo v úvodzovkách, ale vadí mi jedná vec a bol by som Vám vďačný, ak by ste mi poradili. Konkrétne ide o to že,... Otvor fórum »
3. 7. 2014 21:48
7
Problémy s mopedom Stadion S22
Zdravím, neviem, či niekto bude vedieť pomôcť ale skúsiť to môžem. Pokúsil som sa spojazdniť moped Stadion S22. Moped predtým cca 20 rokov stál na mieste. Odskúšali sme sviečku, iskry hádzala. Skontrolovali sme... Otvor fórum »
3. 7. 2014 21:24
14
Namiesto strán vo vláde 150 charakteristickych osob
3. 7. 2014 20:39
36
"Každý človek je nahraditeľný"
Súhlasíte s výrokom v nadpise? Myslím na to od rána celý deň, odkedy som to počula od jedného človeka a hneď som začala rozmýšľať nad tým, že či ľudia v mojom živote sú nahraditeľní... napr. ... Otvor fórum »
3. 7. 2014 20:31
29
Problem s babou
Zdravim, . Chcel by som sa opytat..paci sa mi jedna baba a celkom si aj pišeme. no zistil som, že ona frajera nechce..chcel by som sa teda opytať, či tam je niaka šanca, alebo čo mam robiť? Dakujem za každu... Otvor fórum »
3. 7. 2014 20:22
6
Koža na bruchu
Zdravím. Za posledný pol rok som schudol asi 13 kilo. Na bruchu mam ale ešte ovysnutú kožu. nemáte nejaké rady ako sa jej zbaviť rýchlejšie. Schudol som štýlom že som chodil behať a po určitých vzdialenostiach... Otvor fórum »
3. 7. 2014 19:33
6
UCM FMK marketingová komunikácia
Je tu niekto, kto ide v utorok na zápis na marketingovú komunikáciu? :) Otvor fórum »
3. 7. 2014 19:15
11
Nadmerné potenie
Ahojte neviem či je to vôbec problém pri mojej výške 184cm a váhe 60, 2kg. Ale keď napríklad idem na bicykli poriadny tempom tak sa potím, no potím je slabé slovo je to doslova ako keby som vyšiel... Otvor fórum »
3. 7. 2014 18:38
8
Autoskola ZA
Nejaka dobra autoskola v ziline ? Na motorku podotykam... Otvor fórum »
3. 7. 2014 17:55
14
Uchylka k ponozkam
Chcem sa opytat ci sa to tiez niekomu paci, pretoze stasne ma to vie vzrusit... a este ak ich vidim na peknom dievcati tak som hotovy... Otvor fórum »
3. 7. 2014 17:41
4
Autoškola TN
Aká je podľa vás autoškola v Trenčíne najlepšia ? Čo poviete na Euromiko alebo šport ? Otvor fórum »
3. 7. 2014 17:12
66
Predaj šteniat
Čauko potredujem poradiť.. Dala som inzerát na internet so štenatami ktoré nie sú čistokrvné , sú odčervené a podobajú sa na retrivera nižšieho vzrastu... podľa vás za koľko by som ich mohla teoreticky predávať? (Pýtam sa naozaj len... Otvor fórum »
3. 7. 2014 16:54
2
Predaj zamatovej torty?
Ahojte chcem sa opytat ci niekto nevie o nejakej cukrani, restauracii alebo obchode kde sa da dostat/kupit Cervena zamatova torta tzv. Red velvet cake. Je jedno v ktorom meste by to bolo. Ak niekto vie o takom... Otvor fórum »
3. 7. 2014 16:44
5
Neviem si spomenúť na názo seriálu
Z tohto serialu si pamatam jedine že na začiatku boli traja chalani ktorý išli do múzea, jeden z nich sa tam stratil a vybuchla tam bomba a en utok prišili na tych dvoch chalanov i ked to cele vymyslel... Otvor fórum »
3. 7. 2014 16:23