Diskusie - 1934. stránka fóra
10
Poradiť nový dotykový telefón
Dobrý večer, chcel by som si kúpiť nový dotykový telefón. Cena tak do 300€. Parametre: tak dobrý fotoaparát, prednú kameru, blesk (bolo by to fajn), novší android, možnosť microSD karty.... Otvor fórum »
4. 8. 2014 23:42
12
Nechty
Už som bol asi 4 krát strhnuť necht na nohe, lebo stále zarastá, zajtra znova. Ako by som mohol zastaviť to zarastanie ? :( už mi to lezie na nervy, aj keď to tak nebolí, ... Otvor fórum »
4. 8. 2014 23:08
6
Zápis na UK
Neviete náhodou kedy je zápis na filozofickej fakulte UK??? Dík ; ) Otvor fórum »
4. 8. 2014 23:03
4
Otázka
Opäť by ma zaujímalo, kto vlastne ide na Tatranskú akadémiu do Popradu na odbor právo a podnikanie, teda kto bude prvákom. Nech komentuje alebo napíše. Otvor fórum »
4. 8. 2014 22:48
43
Vzťah k bývalým
Zaujíma ma jedna vec. Častokrát môžeme vidieť šťastné zamilované páry, no o pár dní/týždňov ich už stretávame separátne nadávajúc na toho druhého. A pritom si vôbec neberú servítku pred ústa a vedia rozprávať o bývalých tie najhoršie... Otvor fórum »
4. 8. 2014 22:16
7
Skúsenosti s vydaním knihy
Má niekto skúsenosti s vydaním knihy? Koľko stoja jednotlivé úkony a náklady? Nejaká korektúra, editor a všetky tieto kraviny. Viete niekto, prosím? :) Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 8. 2014 21:52
3
Lacný penzión - BA
čaukyyy. Neviete náhodou o nejakom lacnom penzióne/ubytovni v BA (najlepšie niekde v blízkosti autobusovej stanice, ale za každý tip som vďačná) Otvor fórum »
4. 8. 2014 21:23
13
Prednášky
čaute ludia, chodievate na prednasky? alebo ich flakate, alebo na ne vobec nechodite a vsetko sa naucite na cviceniach?? Otvor fórum »
4. 8. 2014 21:23
20
Nejaky film
Nejaká dobra komedia/horor/dokument ktorý vas v poslednej dobe oslovila ? :D ale pokojne aj staršie veci... Otvor fórum »
4. 8. 2014 20:48
5
Prehrávanie filmov a serialov online
Online filmy a serialy na teevee mi v pohode šli prehrávať. Teraz som na dovolenke a tu mi nejdu ani načitať. Neviete čm to bude? Nechýba mi niečo nainštalovane v ntb alebo niečo také? :) Nemám si niečo... Otvor fórum »
4. 8. 2014 20:22
1
House M. D. Hugh Laurie
Nahoďte nejaké vaše obľúbené fan videá z tohoto seriálu Myslel som si že lepšie oči už neuvidím, ale tu pri tomto zábere (1:27-1:28) vážne pochybujem. https://www. youtube. com/watch?v=QKW0Ba79zwA Otvor fórum »
4. 8. 2014 19:40
5
Poradte nazov serialu
pred par rokmi som videl jeden super serial par casti, zaujimalo by ma ci su dake nove. ale nemozem si spomenut na nazov bolo to o niekolkych paroch/priateloch myslim ze sa poznali a serial bol z 3... Otvor fórum »
4. 8. 2014 19:21
14
Tábor
Caute idem prvy krat do tábora ako sa tam funguje... nemam predstavu Otvor fórum »
4. 8. 2014 18:49
7
Kde kupit vodnu fajku?
Viete poradiť nejakú najlacnejsiu stránku kde sa daju objednať nielen vodné fajky ale aj sulacky papieriky a podobne.. taký "smoke e-shop".. Brat google mi trochu pomohol ale všetky ich porovnávať a hľadať ten najlepší -_-.. Môžte... Otvor fórum »
4. 8. 2014 18:34
6