Diskusie - 1931. stránka fóra
8
Angličtina - Callanovou metódou
Ahojte, prosím vás mate niekto skúsenosti s touto formou učenia angličtiny?? ak áno, aké ?? ..... neviem sa totiž rozhodnúť či si mám vybrať všeobecný skupinový alebo individuálny kurz... avšak na nete som nášla túto metódu výučby len... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:12
3
FSEV ES - rozvrh + brigáda
Ahojte, neviem sa ku tomu na nete dopátrať, preto píšem tu... Je tu niekto, kto študuje na UK európske štúdia a medzinárodné vzťahy a vedel by mi povedať, že aký mal cca v 1.... Otvor fórum »
5. 8. 2014 22:54
9
HOKEJ KOSICE SLOVAN -KOMU FANDITE
5. 8. 2014 22:51
33
Alkohol u mladistvej
dobrý deň, mám 39 rokov (to len pre poriadok lebo nemajú možnosť skoršieho dátumu registrácie ako je 1983) a asi pred týždňom kamaráti doniesli do nemocnice moju opitú dcéru - 16 ročnú. hneď som tam samozrejme utekala. ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 22:42
32
Nazor-dovody vojen
Vedeli by ste mi niekto vysvetlit, nacrtnut alebo aj len zhrnut klady vojny, ci akehokolvek ozbrojeneho konfliktu, pripadne dovody pre jej organizaciu, podporu ci huckanie do nasilia. Ide mi o iny pohlad a pochopenie opacneho principu preto... Otvor fórum »
5. 8. 2014 21:06
12
Cechovačka
Ľudia, mám na vás takú prosbu - veľmi by som chcel počuť váš názor na vašu cechovačku. Ako ste ju prežívali? Mal by som sa na ňu pripravovať viac fyzicky alebo psychicky? A tak ďalej... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:41
7
E-shop hudobné nástroje
Ahojte, chcela by som si kúpiť akustickú gitaru, ale bohužiaľ žiadnu kamennú kocku na blízku nemám, a tak sa chcem spýtať, či by ste mi neporadili nejaký internetový obchod, čo sa tohto týka, ktorý... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:36
16
Ktorý deň v týždni máte najradšej?
5. 8. 2014 20:23
9
Celkom vtipná definícia telenovely
"Natalie, měla bys vědět, že Roberto tě tajně miluje. " - "Roberto? Ten přece miluje Marisu. " - "Ne, ne. Marisu miluje Gustavo. " - "Opravdu? A já myslela, že Gustavo miluje Leticii. " -... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:05
24
Moji starii rodičia nechcu respektovat moju orientaciu
Boli ma to ze ma moji stgarkovci nevedia prijat takeho aky som proste ze mam priatela a som snim v otvorenom vztahu. Mam od niich aj auto a platili mi aj skolu a oblecenie, nechcem byt s... Otvor fórum »
5. 8. 2014 19:48
1
Aky a-dsl router?
Chalani, aky a-dsl router mi doporucite lebo mam dlink 2641r a je hrozny. chcem ho hlavne na hranie online (cs:go..) a aby utiahol lan party pre 3 notebooky lebo stary, ledva utiahne moj notebook. Ping... Otvor fórum »
5. 8. 2014 19:23
22
Poradca CIA radi zabiť Putina
http://www. topky. sk/cl/11/1415411/Poradca-CIA-prezradil--ako-sa-da-vyriesit-ukrajinska-kriza--Zabite-Putina--bude-to-v-poriadku- Len ma zaujima vas nazor. Mierotvoritel USA sa ocividne ide postarat o "celosvetovy mier". Pride mi to absolutne nefer ze sa Otvor fórum »
5. 8. 2014 18:39
13
Rozšírenie Bratislavy
Ja mám taký názor že by sa mala Bratislava rozrásť. Myslím že by sa k Bratislave pripojili okolité dediny. Čo si o tom myslíte? Otvor fórum »
5. 8. 2014 18:18
20
Maladaptive Daydreaming
Trpím ním. Viem, že je to trošku odvážne tvrdenie, ale myslím si, že trpím touto diagnózou. Odvážne preto, lebo je to v medicíne pokladané za niečo „nové“ a mnohí tvrdia, že je to... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:49
57
Aké auto je vhodné pre začiatnočníka
Ahojte, som čerstvá vodička. Zvažujem kúpu auta, na začiatok, nič nové to určite nebude, nemôžem si to dovoliť, hovorím o čiastke tak do 1000 eur. Rozmýšlam nad VW Polo, Fiatom alebo Opelom,... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:47
36
ženy ako sexuálne otrokyne
Oblasť nazývana Levante (kde spadá Izrael, Iran, Irak, Sýria, časť Turecka) sú oblasťou, kde žili prví kresťania. Napr. v Sýrií tvorili kresťania 10% populácie. Z iraku začali utekať od roku 2003, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:34
33