Ľudia, mám na vás takú prosbu - veľmi by som chcel počuť váš názor na vašu cechovačku. Ako ste ju prežívali? Mal by som sa na ňu pripravovať viac fyzicky alebo psychicky? A tak ďalej...
taký kokotný názov pre imatrikulácie som ešte nepočula. a záleží od školy. my sme mali také drbnuté súťaže a kto vypadol, toho nahnali do šatní kde bola tma a tam nás nútili vybrať kus čokolády z misy s múkou a dali nám do huby koláč s korením. fakt trapáreň. tento rok to organizuje moja trieda tak sa snáď pochlapíme
Jednoznacne sa nanu priprav co najlepsie nech si v najlepsej kondicii a ostatnych spoluziakov poriadne prevalcujes. Pozri si nejake treningy na posilnovanie.sk popripade neni od veci si kupit protein+kreatin. Ak chces byt fakt ultimatne nestrapnitelny na cechovacke, siahni po trenbolone a inych sladkostiach
Keďže som typ žiaka čo furt na hodinách len spí tým pádom nemam nikdy s nijakým učiteľom problém tak som ani raz nebol vybraný.. lebo z našej triedy vyberal triedny ktorý musia isť bo chcel aby tí čo najviac vyrušujú išli.. 2x ma vybrali ale triedny furt "ne toho neber vezmi tu toho" čiže mne fajne bolo
Nuda, nuda a ešte raz nuda.
Osobne som spievala so spolužiakom, no spievala, smiala sa
Diskotéka stala za nič, no nič dobré som na tom nevidela Ale tak zabavili sme sa, ale mimo budovy školy :happy:
Ja som od 13 bol za to, že tam v živote nepôjdem. A hádaj čo? Nešiel som tam a neľutujem. A nechoď ani ty, nieje to tvoja povinnosť strápniť sa. A nepočúvaj scary stories o tom ako ti to potom vrátia pekné kktiny
Podľa mňa je to jedna z najlepsich veci co sa na skole robia - ja som tam siel s tym ze som vedel, ze na mna maju vymyslene nieco "neskutocne vtipne" a motno trochu neprijemne ale napokon som si to celkom uzil - bola sranda, dobra partia a tak no - ja som bol spokojny
VOBEC TO NEBOLO HROZNE !!
odsedela som si to, zasmiala sa, žiadne hlbšie dojmy to vo mne nezanechalo, len také zabité poobedie pre mňa .. ale pamätám si, že ma potom začal bolieť zub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Osobne som spievala so spolužiakom, no spievala, smiala sa
Diskotéka stala za nič, no nič dobré som na tom nevidela Ale tak zabavili sme sa, ale mimo budovy školy :happy:
VOBEC TO NEBOLO HROZNE !!