Diskusie - 1899. stránka fóra
36
Ako rychlo zaspat
mate nejake tipy? mne tie "osvedcene" tipy akosi nezaberaju (dakedy si mozem dat aj zo tri piva, vyhonim si dva razy a furt nic) nebavi ma furt sa prehadzovat v posteli, tak by som si rad... Otvor fórum »
18. 8. 2014 22:58
3
Údržba, čistenie gitary
poradte nejake tipy, rady, ako čistit a udržiavat gitaru.. mam len akusticke gitary zatial ... popripade nejake domace triky :)))))))))) dik Otvor fórum »
18. 8. 2014 22:36
53
Depresívne stavy
Všimla som si, že tu asi niekoľko osôb prešlo depkovými stavmi... Pýtam sa vás teda, ako pomôcť takému človeku? Treba na to jednoznačne lekársku pomoc alebo zaberá aj niečo iné? Čo môže urobiť druhý, aby sa ten... Otvor fórum »
18. 8. 2014 22:23
19
Forum
Sedim podniku objednal som si nealko pivo a citim sa strasne v pohode. Vonku pofukuje priemny vetrik do usi mi hra to najtvrdsie elektro a na hlavu mi pofukuje priemny vetrik. Nechapem naco vlastne ludia chlastaju ved im... Otvor fórum »
18. 8. 2014 21:37
8
Program pre deti a mladez
Zdravim, som spoluorganizatorom akcie pre deti a mladych, pomozete mi vymysliet nejaky program? môžeto byť nejaká aktivita, workshop, úloha, niečo čo by si chcel deťom v širokej vekovej kategórii alebo... Otvor fórum »
18. 8. 2014 20:52
37
McDonald's
Je podľa vás McDonald's na Slovensku a celkovo v EU rovnako nezdravý, ako ten v USA? Môj názor je totiž ten, že kvalita toho nášho je neporovnateľne vyššia už len z dôvodu, že v EU nie je... Otvor fórum »
18. 8. 2014 20:38
7
Caute neviete kde zozeniem tento kryt na iphone?
neviete kde sa dá kupit? diky Otvor fórum »
18. 8. 2014 20:23
13
Bola by som veľmi vdačná za Váš názor ,,.
Ahoj, takze teraz sa nachadzam v dost zlozitej situacii. Chcem to objasnit. Chodim na konzervatorium sem k nam na Slovensku. Niesom velmi spokojna s ucitelom, ktorym ma uci hlavny odbor. Mala by som moznost,... Otvor fórum »
18. 8. 2014 20:07
13
Smrť spôsobená zápachom
Kdesi som počula že z extrémneho zápachu sa dá zomrieť. Napr. keby ste boli dlho zavretí v malej nevetranej miestnosti plnej napr. výkalov, najskôr by vám bolo zle, motala by sa vám hlava a časom by... Otvor fórum »
18. 8. 2014 19:59
5
George Orwell 1984/2014
No mám dosť 4:06 naozaj nebezpečná osoba https://www. youtube. com/watch?v=wl3PG4LdYoU 7:43 "This is for your safety" :O You are kidding me Nehovoriac o ďalšom prípade kedy si rodina kupila tlakový hrniec a rovnako im tam nabehol SWAT team.... Otvor fórum »
18. 8. 2014 19:33
16
Cestička vo vlasoch
Ahoj, už dlhší čas nosím vlasy iba v cope a cestičku mám v strede. V poslednej dobe som začala znovu nosiť rozpustené ale neviem sa zbaviť tej cestičky v strede. Proste stále to dookola skúšam dať nejako... Otvor fórum »
18. 8. 2014 18:22
22
Odísť/Zostať?
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu, už som z toho zúfalá. Mám priateľa, s ktorým sa máme veľmi radi. Odišli sme spolu zo Slovenska v podstate na môj podnet. Momentálne bývame... Otvor fórum »
18. 8. 2014 17:48
11
Vadi to ked sa clovek 'obzerie' zeleninou?
A malo by sa vazit po jedle (hocakom), trebars aj ta zelenina. To je blbost nie? Otvor fórum »
18. 8. 2014 17:33
14
Mama ma meniny a hneva sa ,,.
Ľudia moji, som v takej hlúpej situácií. Dnes ma mama meniny, lenže ona sa od rána len hnevá na všetko a všetkých (už vtedy som jej spomenula, že neviem prečo sa tak rozčuľuje, keď má... Otvor fórum »
18. 8. 2014 17:13
14
Internát komenského
ahojte, prišlo vám už niečo ohladom intráku ? z filozoficke ? Otvor fórum »
18. 8. 2014 16:41
30
Chlapci, ako ste prišli o panicstvo?
Otázka je jasná, zaujímalo by ma to. :D Otvor fórum »
18. 8. 2014 16:05
38
Ukradli vám niekedy niečo?
Čo takého vám ukradli? Na cestách mi dávnejšie ukradli policajti 500 Eur a napr. dedkovi ukradli včelie úle. Stalo sa vám, že ukradnutá vec sa našla? Prípadne, že polícia nejako pomohla? Otvor fórum »
18. 8. 2014 16:01- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR