Diskusie - 1883. stránka fóra
19
Samsung, Apple
Čaute :D chcela by som si kúpiť telefón, konkrétne samsung galaxy s5, alebo Apple iphone 5 :) neviem akí si mám kúpiť :D Prosím, mohli by ste mi do komentov napísať nejaké... Otvor fórum »
25. 8. 2014 11:02
9
Privát
ahojte..mám otázku... koľko sa tak primerane platí na mesiac na priváte za osobu? lebo zháňam a nevyznám sa v tých cenách ešte a nechcem skočiť hneď na prvú ponuku....povedzme, že v cene sú energie, internet.. :)ĎAKUJEM ZA VAŠE... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:58
8
TUKE
Caute, chcem, sa spýtať tích kt. sú na tuke ....mam taku otazka som poslala mail na internat či sa da ubytovat hoci ten intrak prevažne patri pre študentov tuke a kedže som z upjs tak mi napisala... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:34
2
Ponuka pre vývoj iOS Appky
Dobrý deň, volám sa Erik Pöhm a pracujem pre spoločnosť Fleetlog. Momentálne hľadáme niekoho, kto by pre nás prerobil našu HTML5 aplikáciu na mobil do natívneho iOS pre iPhone. Prikladám Vám bližšie informácie o... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:26
11
Autoskola
Ahojte chcem sa opýtať kedy ste vedeli dátum skúšok v autoškole:)) Otvor fórum »
25. 8. 2014 09:56
3
Opatrovateľstvo
Prosím vás, je tu niekto, kto už absolvoval opatrovateľský kurz spolu s jazykovým kurzom? Oplatí sa potom zamestnať pomocou nejakej agentúry a odcestovať do Rakúska alebo Nemecka? Je to dobre platené? Vopred ďakujem za odpoveď. :) Otvor fórum »
25. 8. 2014 08:57
3
Vyšetrenie zraku
Dobrý deň, chcela by som si od vás nechať poradiť dobrú očnú ambulanciu, s ktorou máte skúsenosti pre kompletné vyšetrenie zraku, ideálne v Bratislave. Plus by ma zaujímalo, približne koľko také vyšetrenie stojí.... Otvor fórum »
25. 8. 2014 08:24
6
Hladám film 2. svetová vojna bombardovanie Londýna
Práci česť súdruhovia. Hľadám film, ktorý zachytáva osud chlapca, ktorý má matku alkoholičku a počas druhej svetovej vojny z Londýna odíde na vidiek, kde žije u staršieho pána u ktorého sa naučí maľovať chodí tam... Otvor fórum »
25. 8. 2014 07:47
10
Vzťahmi a ženami sklamaní,,,,
Milí zfrustrovaní, vzťahmi sklamaní a ženami odmietaní páni, ktorí nechcete umrieť sami, no i napriek tomu už v tejto oblasti nemáte chuť riešiť nič viac, povedzte mi ako vás zaujať? Ako vám ukázať, že ten... Otvor fórum »
25. 8. 2014 02:58
17
Ako prekonať samú seba?
Dobrý večer, potrebujem od Vás pomoc, pretože už neviem ako ďalej. Pokúsim sa Vám v skratke popísať svoj príbeh a problém. Na začiatok..mám 17 a priateľa 2 a pol roka. Prvý rok a... Otvor fórum »
25. 8. 2014 00:47
12
Simština
Existuje nejaký slovník slov simíkov z hier The Sims ? Ak áno, na akých stránkach ? Otvor fórum »
25. 8. 2014 00:12
14
GTA radio
Ako sa prosím vás volá jedna pesnička . ? Myslím že sa tam spieva niečo o taxi a je to celkovo také pohodové. Taký americký nádych to má :D Ďakujem. Otvor fórum »
24. 8. 2014 23:25
13
Keď sa niekto pýta do detailov ,,.
Chcem sa spýtať na váš názor, občas ako hobby opravujem počítače. Čo robíte, keď sa vás niekto do detailu vypytuje, čo kde, ako použiť, ako sa to robí? Rada poviem, ale príde mi... Otvor fórum »
24. 8. 2014 22:32
14
Chata hudba
Ahojte, aké mixy, songy, sety... zvyknete púšťať keď ste na chate s kamošmi house, techno, hip-hop... hodte link :) Otvor fórum »
24. 8. 2014 22:30
12
Top filmy
Zdravím, poraďte mi dajaký film pri ktorom ste sa z chuti zasmiali. Niečo na štýl Hangover, zahulíme uvidime alebo borat. Proste také blbiny zábavné :D Otvor fórum »
24. 8. 2014 22:17
10
Prekladateľstvo
Chcel by som sa spýtať niekoho, kto už je prekladateľom alebo sa v tomto vyzná, že ako to vlastne funguje. Ak niekto chce byť prekladateľom, tak najskôr vyštuduje prekladateľstvo/tlmočníctvo na VŠ. Lenže na to, aby mohol... Otvor fórum »
24. 8. 2014 22:10- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.