Diskusie - 1885. stránka fóra
11
Hudobníci v Trnave
Zdravím priatelia. Hľadám hudobne počujúcich chalanov, ale aj baby z Trnavi a okolia, čo chcú hrať hudbu ktorá ich baví a nemajú s kým. Ale budem rád ak ozvú všetci, ktorí plávajú v... Otvor fórum »
25. 8. 2014 12:39
4
Snapchat video
Potrebujem pomoc - na snapchate sa mi niektoré videa nechcú prehrať - neviete preco ? Máte s tým nejakú skúsenosť .... Môžem to prehrať niekde inde ako v mobile ?? Otvor fórum »
25. 8. 2014 12:38
8
Túto pesničku mám najradšej:
- originál - Nancy Sinatra & Lee Hazlewood
- cover - Ville Valo & Natalia Avelon
- cover - Lana Del Ray
Hlasuj »
25. 8. 2014 11:45- cover - Ville Valo & Natalia Avelon
- cover - Lana Del Ray
Hlasuj »
19
Samsung, Apple
Čaute :D chcela by som si kúpiť telefón, konkrétne samsung galaxy s5, alebo Apple iphone 5 :) neviem akí si mám kúpiť :D Prosím, mohli by ste mi do komentov napísať nejaké... Otvor fórum »
25. 8. 2014 11:02
9
Privát
ahojte..mám otázku... koľko sa tak primerane platí na mesiac na priváte za osobu? lebo zháňam a nevyznám sa v tých cenách ešte a nechcem skočiť hneď na prvú ponuku....povedzme, že v cene sú energie, internet.. :)ĎAKUJEM ZA VAŠE... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:58
8
TUKE
Caute, chcem, sa spýtať tích kt. sú na tuke ....mam taku otazka som poslala mail na internat či sa da ubytovat hoci ten intrak prevažne patri pre študentov tuke a kedže som z upjs tak mi napisala... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:34
2
Ponuka pre vývoj iOS Appky
Dobrý deň, volám sa Erik Pöhm a pracujem pre spoločnosť Fleetlog. Momentálne hľadáme niekoho, kto by pre nás prerobil našu HTML5 aplikáciu na mobil do natívneho iOS pre iPhone. Prikladám Vám bližšie informácie o... Otvor fórum »
25. 8. 2014 10:26
11
Autoskola
Ahojte chcem sa opýtať kedy ste vedeli dátum skúšok v autoškole:)) Otvor fórum »
25. 8. 2014 09:56
3
Opatrovateľstvo
Prosím vás, je tu niekto, kto už absolvoval opatrovateľský kurz spolu s jazykovým kurzom? Oplatí sa potom zamestnať pomocou nejakej agentúry a odcestovať do Rakúska alebo Nemecka? Je to dobre platené? Vopred ďakujem za odpoveď. :) Otvor fórum »
25. 8. 2014 08:57
3
Vyšetrenie zraku
Dobrý deň, chcela by som si od vás nechať poradiť dobrú očnú ambulanciu, s ktorou máte skúsenosti pre kompletné vyšetrenie zraku, ideálne v Bratislave. Plus by ma zaujímalo, približne koľko také vyšetrenie stojí.... Otvor fórum »
25. 8. 2014 08:24
6
Hladám film 2. svetová vojna bombardovanie Londýna
Práci česť súdruhovia. Hľadám film, ktorý zachytáva osud chlapca, ktorý má matku alkoholičku a počas druhej svetovej vojny z Londýna odíde na vidiek, kde žije u staršieho pána u ktorého sa naučí maľovať chodí tam... Otvor fórum »
25. 8. 2014 07:47
10
Vzťahmi a ženami sklamaní,,,,
Milí zfrustrovaní, vzťahmi sklamaní a ženami odmietaní páni, ktorí nechcete umrieť sami, no i napriek tomu už v tejto oblasti nemáte chuť riešiť nič viac, povedzte mi ako vás zaujať? Ako vám ukázať, že ten... Otvor fórum »
25. 8. 2014 02:58
17
Ako prekonať samú seba?
Dobrý večer, potrebujem od Vás pomoc, pretože už neviem ako ďalej. Pokúsim sa Vám v skratke popísať svoj príbeh a problém. Na začiatok..mám 17 a priateľa 2 a pol roka. Prvý rok a... Otvor fórum »
25. 8. 2014 00:47
12
Simština
Existuje nejaký slovník slov simíkov z hier The Sims ? Ak áno, na akých stránkach ? Otvor fórum »
25. 8. 2014 00:12
14
GTA radio
Ako sa prosím vás volá jedna pesnička . ? Myslím že sa tam spieva niečo o taxi a je to celkovo také pohodové. Taký americký nádych to má :D Ďakujem. Otvor fórum »
24. 8. 2014 23:25