Ahojte, ak niekto ponúka prenechanie miesta na internáte napr. ŠD Ekonóm, čo je internát ekonomickej univerzity, znamená to, že to miesto ponúka len študentom ekonomickej univerzity, alebo môžem na inzeráty toho typu reagovať aj ja, ako študent inej VŠ.
tým že niekto takto miesto ponúka, znamená to že je to načierno. Takže teoreticky by sa to dalo, ale keď už to človek robí asi si vyberie niekoho známeho, prípadne niekoho z rovnakej školy. Lebo ak by sa na to prišlo mala by si problém aj ty aj osoba ktorá ti miesto prenechala/predala. Ale väčšinou sa na to nepríde. V určitých prípadoch sa dá dohodnúť aj s ubytovateľkou, ale tá zas študenta z inej Vš asi ani riešiť nebude.
@neviemkto2012 Píšeš pičoviny, keď nevieš, nekomentuj. Na internátoch Ekonomickej univerzity sa dá prenechať miesto aj oficiálnou cestou a veľa ľudí to tak robí...
No jediná podmienka je že to je možné len pre študentov EUBA, inak ako hovoríš, len na čierno. (čo tebe môže byť jedno, keďže si z inej školy, nepredpokladám, že by si mal z toho zle, dosť veľký prúser bude mať len ten, čo ti to miesto prenajal)
čiže na Mlynoch od januára budú brať aj študentov inej VŠ ako UK ? Zajtra im zavolám, ďakujem za vysvetlenie. Necítila by som sa príjemne niekde kde som " nelegálne " tak sa na inzeráty typu " prenechám miesto" vykašlem. Avšak neviete o nejakých študentských domovoch, kde berú aj cudzích študentov, prípadne nejaký " neutrálny " internát ? dávala som prihlášku na Student Residence no majú plno.
@5 ono keď sa tam uvoľní veľa miesta, čo je po prvom semestri, tak už tam ubytujú hociakého študenta, ja som tam tiež bývala minulý rok (ale až od marca) a nechodím na UK
skús nejaké stredoškolské intráky napr. (na takých zas bývala kopa mojich spolužiakov)
@koprdil sám si pičovina, ja píšem o tom s čím som sa stretla ja, o ľuďoch ktorí ponukajú miesto za určitú finančnú odmenu, tak láskavo si najprv niečo prečítaj a až potom sa vyjadruj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No jediná podmienka je že to je možné len pre študentov EUBA, inak ako hovoríš, len na čierno. (čo tebe môže byť jedno, keďže si z inej školy, nepredpokladám, že by si mal z toho zle, dosť veľký prúser bude mať len ten, čo ti to miesto prenajal)
skús nejaké stredoškolské intráky napr. (na takých zas bývala kopa mojich spolužiakov)