Diskusie - 1882. stránka fóra
7
Rozbitie veci v obchode
Ahojte dnes som bola v drogerke a pozerala som si nivea krem no a spadol mi a praskol musela som zaplatiť 3 eura a tak sa pýtam máte niekto s rozbitim v obchode skusenosti? PLatili ste? Otvor fórum »
25. 8. 2014 19:34
10
Počítačový program
Prosím Vás, na tomto videu:http://youtu. be/mdPqGu7ROcU, je tam politická budúcnosť Európy(Funny), zmeny hraníc, atď... Už dlho zháňam taký program kde by sa také video dalo vytvoriť. ďakujeeeeem. Otvor fórum »
25. 8. 2014 18:43
14
2 otázky :)
Ahoj, viem že sú toto divné otázky na ľudí, ktorí ma nepoznajú, ale aj tak by som chcela počuť Váš názor. 1. Hodili by sa mi vlasy (strih + farba )... Otvor fórum »
25. 8. 2014 17:54
9
Zivotopis
chcem napisat o svojej praxi v zivotopise ale vela jej nie je :D napisala som tu povinnu stredoskolsku :D a potom som bola v januari v kauflande v takom bufete sa vola ze Ryba kde som robila pomocne prace ako... Otvor fórum »
25. 8. 2014 17:07
9
Prenechanie miesta na internáte
Ahojte, ak niekto ponúka prenechanie miesta na internáte napr. ŠD Ekonóm, čo je internát ekonomickej univerzity, znamená to, že to miesto ponúka len študentom ekonomickej univerzity, alebo môžem na inzeráty toho typu reagovať aj... Otvor fórum »
25. 8. 2014 16:14
7
Nalomený pazúr u psa
Ahojte Môj pes sa hral na mačku a začal škrabať po strome a podarilo sa mu nalomiť si pazúr. Je nalomený hneď pri lôžku čiže ho z toho veľmi bolí labka a nevládze na ňu ani stúpať. ... Otvor fórum »
25. 8. 2014 15:54
7
Bilingválne gymnázium
Chcela by som poradiť na aké gymnázium mám ísť. Rozhodujem sa medzi EGT alebo BGMH. Chcela by som vedieť aké ťažké sú príjmačky a čo na nich býva. Zistila som že v Sučanoch býva v januári... Otvor fórum »
25. 8. 2014 15:35Fyzoterapia TT
Dajú sa v pohode zvládnuť tie talentové skúšky na nadstavbe ? lebo hentie premety, no och... :D alebo aj inde talentovky ako prebiehali ? Otvor fórum »
25. 8. 2014 14:38
27
Mám peniaze navyše,,. Čo by ste si Vy vybrali z týchto vecí ?
25. 8. 2014 14:15
7
Staré tampóny
otázka pre baby.. mám doma tampóny ešte od minulého leta, lebo ich používam len zriedka .. myslíte, že nebude problém ich používať, keď už sú rok otvorené? však je jasné, že sa nemôžu pokaziť, ako... Otvor fórum »
25. 8. 2014 13:56
17
Zákony o Marihuane,, ?
Zdravím, prosim vas kde sa docitam o zakonoch a trestoch voci marihune co sa tyka Slovenska Ceska a Amsterdamu (v Holandsku).. Ak tam pride turista a nacapu ho fizli je to v Amsterdame legalne ale nie je to trestne... Otvor fórum »
25. 8. 2014 13:43
1
Mlyny preubytovanie
ahojte dostala som Mlyny a a chcela by som sa vymenit na Druzbu. Je to mozne? Viete mi poradit? A co si myslite o druzbe? Otvor fórum »
25. 8. 2014 13:36
11
Hudobníci v Trnave
Zdravím priatelia. Hľadám hudobne počujúcich chalanov, ale aj baby z Trnavi a okolia, čo chcú hrať hudbu ktorá ich baví a nemajú s kým. Ale budem rád ak ozvú všetci, ktorí plávajú v... Otvor fórum »
25. 8. 2014 12:39
4
Snapchat video
Potrebujem pomoc - na snapchate sa mi niektoré videa nechcú prehrať - neviete preco ? Máte s tým nejakú skúsenosť .... Môžem to prehrať niekde inde ako v mobile ?? Otvor fórum »
25. 8. 2014 12:38
8
Túto pesničku mám najradšej:
- originál - Nancy Sinatra & Lee Hazlewood
- cover - Ville Valo & Natalia Avelon
- cover - Lana Del Ray
Hlasuj »
25. 8. 2014 11:45- cover - Ville Valo & Natalia Avelon
- cover - Lana Del Ray
Hlasuj »
- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.