Diskusie - 1876. stránka fóra
7
Superhrdinovia
Poznáte niekoho v tomto novom seriály ? https://www. youtube. com/watch?v=ZCcd1ysQuvA Otvor fórum »
28. 8. 2014 22:21
22
Skôr ejakulujete pri sexe alebo pri masturbacii?
28. 8. 2014 21:49
21
Paleo dieta - som hladny
Vcera som zacal s paleodietou. Dieta spociva v tom ze zerete strasne vela masa aj tukov zeleniny a mliecnych vyrobkov a ziadne sacharidy chleba pecivo ani prilohy, cestoviny, ryzu ani zemiaky proste len maso a k tomu... Otvor fórum »
28. 8. 2014 21:29
8
Interiérový dizajn vz. odevné návrhárstvo vysoká škola
Ahojte, tento rok maturujem. Chcela by som sa opýtať na prípadné štúdium interiérového dizajnu, študuje niekto? Ak áno kde? :) Uprednostnila by som asi skôr susedné Čechy :) ... Ale vlastne vôbec neviem čo mám očakávať,... Otvor fórum »
28. 8. 2014 21:14EUBA
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá do 1. ročníka na EUBU na odbor Verejná správa a regionálny rozvoj? :) Otvor fórum »
28. 8. 2014 21:05
7
Kedy sa konajú prijímacie skúšky na VŠMU?
Ahojte, zaujímalo by ma, kedy sa zvyknú konať prijímacie skúšky na VŠMU? Nevyznám sa totižto na oficiálnej stránke Hudobnej a tanečnej fakulty VŠMU :-) tento rok maturujem a viem, že prijímačky sa konajú oveľa skôr ako na... Otvor fórum »
28. 8. 2014 20:46
7
Štúdium psychológie na Slovensku
čaute, chcela by som ísť na výšku a študovať psychológiu. Preto sa vás chcem spýtať, akú VŠ na Slovensku s týmto zameraním by ste mi odporučili? A tiež aj prečo. :) Ďakujem Otvor fórum »
28. 8. 2014 20:34
14
Kam sa prihlasit na zumbu?
Najlepsie niekde v BA a v okoli. Chodite niekto na zumbu? Ako to tam prebieha? Otvor fórum »
28. 8. 2014 20:24
48
Agresívne zvieratko
Máte niekto skúsenosti s tým že by váš domáci miláčik bol agresívny a bezdôvodne útočil? Mám zajaca ktorý ma 2, 5 roka a často sám odseba mňa aj iných členov domácnosti pohryzie alebo poškriabe vyslovene útočí keď ho chcem vybrať... Otvor fórum »
28. 8. 2014 19:55
3
Aplikácia na mobil?
Moj otec, antitalent na mobily a PC, mi práve niečo trepal o tom, že jeho kamarát mal na mobile niečo v zmysle toho, že mohol ako keby hodiť bombu do priestoru kde stáli.. a na displeji... Otvor fórum »
28. 8. 2014 19:51
13
Trasie sa mi hlas
Ahojte :) Mojou veľkou záľubou je spievanie, takže často spievam, ale mám problém s hlasom. Nemám trému ani nič a aj tak sa mi trasie. Škoda toho mini talentu, že nemožem ísť ani nikde na... Otvor fórum »
28. 8. 2014 18:56
8
Anglický a nemecký jazyk na sš
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či na gymnáziu sa studuje aj anglický aj nemecký jazyk. Alebo je najlepšie ísť na bilingválne gymnázium? Otvor fórum »
28. 8. 2014 18:40
51
Tiez povazujete obciansku nauku /nauku o spolocnosti/ za viac-menej podradny a nepodstatny predmet?
- ano, uplna zbytocnost
- nie uplne, ale myslim si o tom predmete svoje / nemyslim si ze da ziakovi vela do zivota
- mam nejaky neutralny nazor
Ďalšie možnosti »
28. 8. 2014 18:31- nie uplne, ale myslim si o tom predmete svoje / nemyslim si ze da ziakovi vela do zivota
- mam nejaky neutralny nazor
Ďalšie možnosti »
1
Závažné dôvody
Ľudia, keď máte niekde napísané že "V prípade, že čas kurzu Vám zo závažných dôvodov nevyhovuje, môžete počas septembra požiadať o vrátenie peňazí", musia byť tie dôvody naozaj závažné? :D A čo je oficiálne závažný dôvod?? Otvor fórum »
28. 8. 2014 18:16
23
Učenie sa pri hudbe ?
Ahojte, keďže nám škola za chvíľku opäť začína, tak som rozmýšľala nad tým, ako veľa ľudí som už počula hovoriť o tom, že je veľmi dobré sa učiť pri hudbe. Aký je váš subjektívny názor... Otvor fórum »
28. 8. 2014 17:26- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic