Interiérový dizajn vz. odevné návrhárstvo vysoká škola
Ahojte, tento rok maturujem. Chcela by som sa opýtať na prípadné štúdium interiérového dizajnu, študuje niekto? Ak áno kde? Uprednostnila by som asi skôr susedné Čechy ... Ale vlastne vôbec neviem čo mám očakávať, keby niekto vedel poprípade študova
aj mna by zaujimal ten interierovi dizajn hlavne ci je potrebne vediet kreslit a rysovat..tomu by som sa rada vyhla a ake je uplatnenie, studium..narozdiel od teba by som ale nechcela studovat v cechach
@whistle mmm neviem či sa dá vyhnúť kresleniu a rysovaniu v tomto .... a kde uvažuješ nad štúdiom? .... mne na slovensku pripadá v úvahu jedine všvu ale aj tak by som radšej uprednostnila čechy.
@mcvpn
no myslela som si
neviem absolutne kde by som studovala kedze do ciech ma nelaka ist. musela by som aj maturovat s matiky ze? To je moja nocna mora..v podstate kvoly profke ktoru mam inak by mi matika nerobila az take problemy myslim si...ale tak viem, to sa da vyriesi douckami a nejakym samostudiom doma
@whistle vo zvolene sa to aj študuje...
kamarát to vyštudoval, i keď veľký matematik imho nie je, ale tak tam bude zrejme deskriptívna geometria a podobné oné
tak ja nejdem maturovať z matiky napríklad zvolila som si dejepis a umenie neviem či je to potreba ... čo som čítala väčšinou sa robia talentovky a test z prehľadu histórie a podobne
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no myslela som si
neviem absolutne kde by som studovala kedze do ciech ma nelaka ist. musela by som aj maturovat s matiky ze? To je moja nocna mora..v podstate kvoly profke ktoru mam inak by mi matika nerobila az take problemy myslim si...ale tak viem, to sa da vyriesi douckami a nejakym samostudiom doma
kamarát to vyštudoval, i keď veľký matematik imho nie je, ale tak tam bude zrejme deskriptívna geometria a podobné oné
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk