Ahojte, zaujímalo by ma, kedy sa zvyknú konať prijímacie skúšky na VŠMU? Nevyznám sa totižto na oficiálnej stránke Hudobnej a tanečnej fakulty VŠMU tento rok maturujem a viem, že prijímačky sa konajú oveľa skôr ako na bežných vysokých školách ďaku
@vali777 To neviem ... ale na to by som sa nespoliehala Na niektoré odbory totiž druhé kolo byť ani nemusí Na to si dávaj pozor. Vieš čo? Neviem síce presne aký odbor tam chceš študovať, ale ja osobne by som tam nikdy nešla. Ani ľudia ktorých poznám, čo sa hudbe chcú aspoň trochu venovať. Proste to nieje najlepším príkladom vysokej školy umeleckého zamerania. Ale tak ak chces zostať na Slovensku, je to asi aj v tomto prípade najmúdrejšia voľba :letim:
Tak rozmýšľala som o štúdiu speve, ale neviem hm aha, a ak sa smiem opýtať, na základe čoho si to všetko myslíš? ja tam totižto nemám nikoho zo známych, kto by tam študoval
@jazzanova Tak rozmýšľala som o štúdiu speve, ale neviem hm aha, a ak sa smiem opýtať, na základe čoho si to všetko myslíš? ja tam totižto nemám nikoho zo známych, kto by tam študoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov