Diskusie - 1870. stránka fóra
7
Bilingvalne gymnazium bilikova či pankúchova
Idem do osmej triedy a po osmicke by som chcela ist na bilingvalne gymnazium s päťročnym studiom v BA ale chcela by som radsej statnu skolu nie sukromnu takze su tu dve moznosti -bilikova -pankuchova... Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:34
12
Prijímačky na právnickú fakultu v Košiciach
Ahojte viete mi poradiť niekto dobré doučko na právnickú fakultu v KE? Rozmýšľala som nad tým, čo je priamo na fakulte UPJŠ, ale neviem či to je dobrý nápad, lebo počula som aj negatívne ohlasy . . Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:28
53
Ako "riešite" lásku ? (Ako si niekoho hľadáte)
- cez kamarátstvo, je to najdôveryhodnejšie
- ideme partia niekde von alebo do podniku...
- Neviem, nevyvíjam snahu si niekoho nájsť ale človek nikdy nevie ským si padne do oka
Ďalšie možnosti »
31. 8. 2014 20:12- ideme partia niekde von alebo do podniku...
- Neviem, nevyvíjam snahu si niekoho nájsť ale človek nikdy nevie ským si padne do oka
Ďalšie možnosti »
2
Lumia 520 DP
Ahojte! Mám lumiu 520 s WP 8. 1 cez DP ale chcel by som si tam nahodiť oficiálnu rom, ale neviem ako. Za pomoc ďakujem :) Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:08
2
Sony
Ahojte, mám mobil sony xperia m2, a nevem ako sa mi medzi kontakty dostali kontakty z fb. Ako ich mam prosím vymazat? dakujem Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:01
8
Podobný film ako Divergent
Čaute, neviete poradiť podobný film ako Divergent alebo Hunger games? Diky dopredu ; ) Otvor fórum »
31. 8. 2014 19:47
14
Energetický vampír ?
Tí, ktorí sa zaujímate o mystiku/ezoteriku a všetko s tým spojené, tak budete pojem "Energetický/Psychický vampír" určite poznať. Tak by ma teraz zaujímalo, aký je váš názor na to ? Máte nejaké skúsenosti s takýmito ľuďmi,... Otvor fórum »
31. 8. 2014 19:16
1
Hobby bratislava
viete mi poradit nejake centrum bojovych umeni, brusnych tancov, crossfitu v ktorom by nestala hodina cez 7 eur? clovek by aj sportoval a mal hobby keby ma par hodin nestalo polku vyplaty ... poradte bratislavcania :) Otvor fórum »
31. 8. 2014 18:57
1
Market
ahojte mam notebook (windows 8) a nejde mi market, ked chcem niečo inštalovat ukazuje normalne že sa prebera stale na 0% internet mám všetko funguje takže neviem čim to je.... ĎAKUJEM ZA POMOC....... . Otvor fórum »
31. 8. 2014 18:13
12
Zlte paluchy
Mate aj vy ostatni fajciari zlte paluchy z fajcenia? Teda hlavne ukazovak je pozltnutejsi... nevyzera to pekne, ale zas ked mam mokru ruku a ovoniam ukazovak, tak mi to aj vonia Otvor fórum »
31. 8. 2014 18:06
8
Zápis na VŠ
Prosím vas ako prebieha zápis na výšku?? Mám sa na niečo špeciálne pripraviť, ?? A dlho ma tam budú držať?? :D Otvor fórum »
31. 8. 2014 18:04
15
Pomozte gayovi
Cuz, hladam film ktory je o nejakom profesorovi ktory si mysli ze spolupracuje s FBI alebo niecim takym, ale dojdu nato ze skutocne si len lepi ustrizky z novin v kancelarii a vsetko si to iba predstavoval. ... Otvor fórum »
31. 8. 2014 17:19
11
Nokia lumia 520 zamykanie
po tom co som updatoval z 8. 0 na 8. 1 tak mi prestalo fungovat zamykanie..proste musim uplne najviac niekolko krat stlacit to tlacitko aby sa mi to zamklo..ale toto sa sa zacalo diat okamzite po aktualizacii..stalo sa to aj... Otvor fórum »
31. 8. 2014 17:15
15
Zle fungujúci touchpad
Ahoj, obraciam sa na radu skúsenejších, pretože už som neskutočne zúfalá. Raz som pozerala film, dobehla moja ročná sestra, potľapkala mi po klávesnici na notebooku a zrazu mi prestal fungovať touchpad. Nie je vypnutý,... Otvor fórum »
31. 8. 2014 16:53
20
Testy na lásku
Ako počas stretka zistiť o čo žene ide? či jej ide o vzťah alebo ma chce len na sex? U muža sa to dá zistiť podľa reči tela. N apriklad keď chlap pozerá žene do očí... Otvor fórum »
31. 8. 2014 15:44
3
Hľadám bývanie
Som budúca prváčka FF na Prešovskej univerzite a zháňam si ubytko v Prešove. Nehľadá si náhodou niekto spolubývajúcu? :) Otvor fórum »
31. 8. 2014 15:13
62
Zaujímavé, menej známe skutočnosti o 9. 11. 2001
Existuje správa od MUDr. Michaela Badena to bol najvyšší súdny lekár a expert v patológií. Na začiatku záchranných prác vyhlásil, že väčšinu obetí by malo byť možné identifikovať. Pretože na úplné spálenie (kremovanie) tela je... Otvor fórum »
31. 8. 2014 13:49- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Zavist a zmeny
- 5 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 9 Zavist a zmeny
- 10 30 rokov nezamestnaný panic