Ahojte viete mi poradiť niekto dobré doučko na právnickú fakultu v KE? Rozmýšľala som nad tým, čo je priamo na fakulte UPJŠ, ale neviem či to je dobrý nápad, lebo počula som aj negatívne ohlasy ..
Doučko na škole ti určite neodporučam !! mňa tento rok prijali tak ti možem potvrdiť, že aj keď sukromne doučko dačo stoji tak sa to oplati..s kamaratkou sme chodili k jednemu v pohode typkovi, ktorý nam hocičo vysvetlil, hodiny sme si prisposobili ako sme my chceli atd...(ked chces mi napis a poslem ti na neho cislo) ja som si zo začiatku myslela, že si zistim aké učebnice sa mi treba naučiť a že tych 7 učebnic či kolko to bolo sa proste naučim od predu do zadu...ale ani to ti nepomoze lebo ty musis presne vidiet ako tie testy vyzeraju a hlavne ake chytaky tam su...a to sa najlepsie naucis na sukromnom doučku
Mňa tiež prijali tento rok, aj keď nakoniec som sa rozhodol pre UK ... a ako tu napísali už predo mnou, tak doučko na fakulte sa fakt neoplatí za tie peniaze, radšej už trochu priplatiť a ísť k niekomu súkromne, kto ťa na ne dobre pripraví, ja som tiež chodil súkromne a nemenil by som, také doučko, že som potom aj zmaturoval ako nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov