Diskusie - 1708. stránka fóra
23
Záhadné zdvojenie
Uvediem príklad. Pozeráte televízor a v televízori niekto povie vo vete slovko "červená" a v tom okamihu váš príbuzný, nakoľko sa s niekym rozpráva napríklad v kuchyni, povie hlasno "červená", nezávisle ot televízie. ... Otvor fórum »
25. 11. 2014 22:06
16
Zmätená
Ahojte, idem si k vám po rady a názory. Som sama už 2 roky, po vzťahu ktorý trval rok a pol mi dosť dlho trvalo kým som sa dala dokopy. (koľko najdlhšie ste boli single? ako... Otvor fórum »
25. 11. 2014 22:04
27
Bryndzova pizza
Mali ste bryndzovu pizzu? Ako chuti? Chcem objednat, len bojim sa, ze to budu zbytocene vyhodene peniaze, vas nazor? Bryndza mi chuti, ale na pizzi si ju predstavit neviem :D Otvor fórum »
25. 11. 2014 21:57
36
Pracovná doba
Aká pracovná doba vám doteraz v práci najviac vyhovovala? 12stky? ranné, poobedné, nočné alebo klasika 9:00-17:00 ? Otvor fórum »
25. 11. 2014 21:04
1
VŠVU skúšky
Ahojte, hlásim na na vizuálnu komunikáciu. pre tých, čo tam ste alebo čo ste skúsili, ako rebiehali škúšky? dlho ste sa pripravovali? a ako ste odovzdávali vaše práce? len tak stručne. vďaka :) Otvor fórum »
25. 11. 2014 20:58
18
Prekladateľstvo/tlmočníctvo AJ - príprava na prijimačky?
Ahojte, je tu niekto kto študuje prekladateľstvo/tlm. (najlepšie v KE) alebo aj inde. ?Aká bola vaša príprava na tie prijimačky? Sú nejaké odborné materiály ktoré pomôžu, alebo je to čisto len o B2-kovej úrovni zo štúdia na... Otvor fórum »
25. 11. 2014 20:36
9
Pomoc s Du
Pomozte mi prosim : Ako hlboko by sa musel hlbit vrt pre termalne kupalisko aby sa ziskala voda s teplotou 40"stupnov celzia??? Otvor fórum »
25. 11. 2014 20:15
4
Peňaženka ako SMART zariadenie
Ahoj internet, chcel by som sa vás opýtať ľudia, chceli by ste mať smart peňaženku? Jednalo by sa o peňaženku klasickej veľkosti a dizajnu z funkcionalitou ako GPS tracking (lokalizácia z appky), počítanie aktuálnej hotovosti (mince, ... Otvor fórum »
25. 11. 2014 20:13
14
Oblečenie na párty
Potrebujem poradiť, čo si obliecť na párty, ktorá bude až v júni, ale práve objednávam oblečenie cez net, takže to chcem vyriešiť už teraz. Ide o párty na chate, kde sa bude aj prespávať.... Otvor fórum »
25. 11. 2014 19:55
5
Glary utilities- správca spúšťania
Ahojte, snažím sa zrýchliť pc lebo sa mi zapína strašne dlho. Akurát robím s programom glary utilities a keď kliknem na ovládanie systému- spúšťané položky ukazuje mi že sa mi pri štarte Windowsu alebo po prihlásení užívateľa... Otvor fórum »
25. 11. 2014 19:49
27
Dobrý film
Ahojte, viem že to tu bolo už veľakrát, ale väčšinu spomenutých filmov som už videla, tak snáď tu bude niečo viac.. Ale k veci. Poznáte nejaký film, pri ktorom treba rozmýšľať, aby ste... Otvor fórum »
25. 11. 2014 19:43
8
Aký notebook kúpiť
Čaute Potreboval by som radu, idem kupovať nový notebook a moc sa do toho nevyznám. Potrebujem ho len na surfovanie po internete, nie na hranie hier. Nejaký s dobrým výkonom, dobrou baterkou, ktorá... Otvor fórum »
25. 11. 2014 19:33
18
VŠMU - divadelná dramaturgia a dramatická tvorba
Takto sa volá nový odbor, otváraný od budúceho šk. roka na VŠMU, máte niekto ambíciu tam ísť, alebo študujete tam niekto už niečo podobné, alebo ste boli na prijímačkách, napíšte svoje skúsenosti :) ... Otvor fórum »
25. 11. 2014 18:57
20
Lalko
V posldnej dobe stále pocujem to slovo a nie a nie to zistit :- tak pokial vies nápis m to sem :-D Otvor fórum »
25. 11. 2014 18:09
13
Výpoveď v skúšobnej dobe (brigádnická p
Ahojte. Pred 2 mesiacmi (22. 9. 2014) som podpísal zmluvu o brigádnickej práci študenta v súčasnej práci, ktorá zahŕňala aj 3 mesačnú výpovednú lehotu. S prácou som ale nebol spokojný a zároveň som dostal inú, lákavejšiu... Otvor fórum »
25. 11. 2014 17:48Prijímačky z geografie
Ahojte! Robili ste niekto prijímačky na prírodovedeckej fakulte UK v Prahe? Na webe je len pár vzorových úloh, ale zaujímalo by ma či sa dajú niekde kúpiť alebo objednať okruhy/podklady na prijímačky. Dakujem za info. Otvor fórum »
25. 11. 2014 17:38
24
Ktoré filmy s vianočnou tematikou by som si určite mala pozrieť ?
Žeby nejaké od Burtona ? (a prosím vynechajte popolušku, sám doma.. tie už mám okukané ) Ďakujem. Otvor fórum »
25. 11. 2014 17:33- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic