Diskusie - 1689. stránka fóra
13
Mať tak viac energie,,,,
Ahojte, ako získavate potrebnú energiu, aby ste sa dokázali nabudiť, napr. pred povinnosťami, čítaním, školou atď. ? Čo vás dokáže v živote nabudiť? Namotivovať? Nakopnúť niečo so sebou robiť? :) Otvor fórum »
5. 12. 2014 15:17
31
Ako vyzerá váš deň
Pýtam sa, pretože ja sa väčšinou neskutočne nudím a práve teraz tomu tak je :D veľa ľudí by dalo asi všetko za to, aby mali kopec voľného času pre seba ale u mňa to je úplne inak. ... Otvor fórum »
5. 12. 2014 14:51
25
Neustály reštart telefonu
Mám cca rok a pol Samsung galaxy s3 mini a dnes len tak z ničoho nič sa mi sám od seba reštartoval a keď ho zapnem reštartuje sa po pár sekundách znova, nič nemožem na telefone spraviť a už... Otvor fórum »
5. 12. 2014 14:13
7
Sharpie
Ahojte, chcela by som sa opýtať a informovať o fixkách Sherpie. Zháňam originál tieto fixky lenže sa do toho nerozumiem. Že vraj sa na Slovensku nepredávajú ale ja som ich na internete našla aj na Slovensku a teraz... Otvor fórum »
5. 12. 2014 10:05
6
DayZ Standalone
Zdar, zháňam zopár ľudí na spoločné túlanie sa prírodou a urbanizáciou Čiernoruska, špecializujem sa na odstrelovačskú pozíciu, ale nijako konflikty v DayZ nevyhľadávam, ozvite sa kto má záujem! Otvor fórum »
5. 12. 2014 02:32
30
Ako to je u vás?
ahojte chcela som sa spýtať či aj u vas ked ste na strednej a chodite tam s niekym tak vlastne mate zakázané byť pri sebe? pretože mne sa dá choré že nás v škole ľudí, čo sú páry, ... Otvor fórum »
5. 12. 2014 01:10
9
Buisness alebo medicina?
neviem sa medzi nimi rozhodnut.. ktore ma lepsie uplatnenie v zahranici? neviete mi nejako poradit ktorym smerom ist? :) Otvor fórum »
4. 12. 2014 23:25
13
Psychológia
Na akú strednú školu ísť ked chcem byt psychologička okrem gymnázia ? :) nemôžem nájsť žiadny odbor čo sa týka psychológie poraďte prosím :) ďakujem Otvor fórum »
4. 12. 2014 22:52
4
Natrhnuty sval
mozem mat natrhnuty sval na stehne skoro pri zadku ked stale to boli? ale iba ked natahujem..ziadne hrce ani opuch som nenasla :) Otvor fórum »
4. 12. 2014 22:45
37
Bez čoho resp. bez koho?
Bez čoho resp. bez koho si neviete predstaviť svoj život? Čo alebo kto je neodmysliteľnou súčasťou vášho života? Otvor fórum »
4. 12. 2014 22:29
46
Najstrašidelnejší horor
Nech je to horor, pri ktorom sa bojíte počas neho aj po ňom, nielen po ňom alebo len počas neho... Skúsil som kopu hororov a žiadny efekt. Otvor fórum »
4. 12. 2014 21:58
8
Prirodne vedy,, kde?
Ludia studuje niekto z vas na prirodnych vedach v PO alebo v NR? odbor ucitelstvo alebo pedagogika v BA? :) co vy na to? velmi mi pomozete dakujem :) Otvor fórum »
4. 12. 2014 21:46
201
Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že by ste sa stali vegetariánom?
A prečo? Ja osobne nad tým často rozmýšam, ale jednoducho neviem vyradiť mäso z môjho jedálnička.. príde mi tých zvierat ľúto, ale neodolám... alebo ak ste vegetariáni, napíšte ako ste k tomu došli, čo vás... Otvor fórum »
4. 12. 2014 21:15
18
Darček otcovi
Neviete poradiť nejaký darček pre otca? Každý rok dostáva to isté :DD Otvor fórum »
4. 12. 2014 20:38
6
Studium anesteziologie na Slovensku
Da sa anesteziologia studovat na SR? a ako to funguje to musim ist asi na medicinu, ci staci ak si spravim nejaku specializaciu? Otvor fórum »
4. 12. 2014 20:13
17
Bezlepková diéta
Dobrý den som študentka strednej odbornej škola a potrebovala by som pomoc od Vás bezlepkáčov . Ide o vyplnenie dotazníka pre stredoškolskú odbornu činnost na tému Celiakia a bezlepková diéta . 1. Pohlavie ... Otvor fórum »
4. 12. 2014 20:12