Pýtam sa, pretože ja sa väčšinou neskutočne nudím a práve teraz tomu tak je veľa ľudí by dalo asi všetko za to, aby mali kopec voľného času pre seba ale u mňa to je úplne inak.
Už pekne dlhú dobu to u mňa funguje tak, že som v škole a čakám kým pôjdem
väčšinou ráno zaspím, vystresovane bežím do práce, tam na striedačku robím a riešim školu, sem tam idem na povinný seminár, vrátim sa domov o desiatej večer, možno sa mi podarí ešte niečo zjesť a potom až do jednej nedokážem zaspať.
a potom ráno zaspím, vystresovane bežím do práce...
ale zajtra ma po asi mesiaci nebude budiť budík a budem môcť upratovať koľko chcem a teším sa na to :3 a možno si aj pôjdem kúpiť závesy!
(a víkendy nemám žiadne. v soboty robím od druhej, v nedeľu od 12tej)
Vacsinou idem rano na siedmu do roboty na cely den alebo polku dna, sem tam odbehnem na cviko. Vecerom si idem zabehat alebo zahrat bedminton alebo cosi take a idem von s kamosmi, frajerom alebo kolegovcami.. a popri tom este riesim skolu a diplomovku.. vikendy mam volnejsie.. a neviem si ani predstavit, ze by som sa nudila.. rada vyuzivam svoj cas na 100 %.
vstanem, urobím si postel, oblečiem sa, trochu poupratujem izbu a idem sa dať hygienicky do poriadku a urobiť si jedlo
zvyčajne si pri tom spievam lebo som sám a potom zapnem komp ... urobím si kávu a absolvujem tento proces
potom sa venujem už čomu chcem ... zväčša veľmi veľa článkov čítam a veľmi veľa videí pozerám ... keď už ako tak nevládzem nasávať informácie tak sa prekliknem na fb a birdz a tu pozerám čo je nové ...
komunikujem s ľudmi a dohadujem si stretnutia a program ...
potom až sa zadarí tak sa stretávame
a čo sa týka toho keď mám povinnosti ... tak všetko toto (len posunuté na takú rannú hodinu aby som to postíhal)
a po povinnostiach väčšinou net, prípadne fyzické stretnutie s niekym keď idem von ... a potom už len také tie aktivity moje, venovanie sa mobilu (zisťujem informacie a vylepšujem soft), pozerám videá, poprípade si pozriem film nejaký ... a idem spať - väčšinou dosť neskoro
zobudim sa ,osprchujem sa, veci do skoly nahadzem do skoly ,dam si cigo kafe,wc ,bus na jednu zastavku ,ciga tam ,bus na dalsiu zastavku ,ciga pred skolou ,prezujem sa ,prezijem skolu a zase,ciga na zastavke,pivo ciga na tej dalsej, pridem domov otvorim dvere najem sa dam si kafé ,dam si cigo ,zapnem ntb ,pustim hudbu ,zapnem wow, pomedzi to ciga čaj ,potom k večeru pustím dáku rozhlasovú hru alebo film či seriál a pravdepodobnost že sa toto opakuje stále dookola je tak 90%
väčšinou mám do pol 3 školu, po škole mávam 2x do týždňa krúžky -okolo 4, takže než mi začnú som so spolužiačkami... krúžky mi končia okolo 6, potom idem na vlak, prídem domov okolo pol 8, čo som už unavená, takže si nachytám veci a idem spať
no a keď nemám krúžky prídem domov po 4, oddýchnem si, idem sa učiť, som na Birdzi a idem spať
ako tak nad tým rozmýšľam, tak zisťujem, že mám celkom nudný život
idem do skoly, pridem zo skoly, najem sa, idem spat, zobudim sa okolo 7mej, a potom som na compe alebo si porobim nieco do skoly, a ak nejdem poobede spat tak bud som na nete, alebo drtim hry, pozeram serial a tak...cez vikendy pozeram serial/film a lenosim a vecer idem von. A sem tam ked sa mi podari nejaku dobru knihu si splasit od niekoho tak ju zapojim medzi tie ostatne aktivity. Aspon momentalne takto fungujem
wtf, chcela by som mať čas sa nudiť
- školský deň: idem do školy, tam robím projekt, potom mám do večera dánčinu, potom idem do obchodu a potom varím, upratujem a tak...
- pracovný: idem do roboty, okolo 5 sa dostanem domov, potom varím a upratujem
a väčšinou mám 4 dni školu a 3 dni robotu, ale dnes som mala prvý krát po 3 týždňoch volný deň tak som bola v posilke a v saune a robila lasagne a večer budem s frajerom
a keď prídem domov skôr a mám čas tak si so spolubývajucimi otvorime víno a hráme activity alebo sa učím kódovať/učím dánčinu/pozerám tutoriály na photoshop...
@nessia ti v @8 dobre poradila.
Zrob si kartu na vlak a choď kade tade ak sa nudíš. Moji spolužiaci tak chodia že sa nudia tak idu napr sa najesť do Košíc.. alebo dajaka kamarátka v Prešove má čas ta idú za ňou. A nie len cez víkendy ale aj cez bežné dni prídu zo školy domov a ak majú čas tak idú dakde
Pracovný asi tak, že o 5 ráno mi zazvoní budík, vstanem o trištvrte na 6, utekám na vlak, strávim pol dňa v škole a idem buď von alebo domov si oddýchnuť konečne. A keď je treba, tak sa učím niekedy.
@m1k1c3k ja by osm bola rada za nejaký pekný stred
proste aby som mala čas premýšľať ,,čoby som teraz rada robila"? a nie štýlom ,,čo mi horí najviac? ktorý online predmet? ktorý test treba vyplniť? ktoré slovíčka sa učiť skôr? "
tak skolsky rano vstanem..pindam ze nestiham drbem sa s omietkou na ksicht klušem do školy ...cestou idem po spolužiačke...moja zatratena duša trpi v škole..obzvlášť plače na seminári z chémie ...potom prídem domov..upratujem alebo žehlím,cvičím , vypijem kavu sprcha a potom ked je stvrtok alebo utorok idem na jazykovku a ked ne ta sa idem surovo učiť..učim sa až dokym ma srdce neboli a idem spať a vikend ..tak v sobotu rano spim dlho..potom dlho pratam a ak je frajer doma idem s nim von a ked ne idem sa učiť alebo cvičiť...a nedele čisto zasvätené štúdiu ano mam velmi zaujimavy život
6.50 vstávam
Najem sa, dám dokopy.
7.40 odchádzam do študovne
8.00 - 21.00 učím sa na skúšku.
Odchádzam na byt, najem sa, dám sa dokopy
22.30 - idem spať
momentálne je to asi tak, že : vstanem, som v robote, o piatej dojdem z roboty, pozeráme filmy,serialy s kamoškou,varíme večeru, pozerám niečo, facebookujem,skajpujem idmee spať a to dokola.
Voľno: vstaneme,ideme stopovať,nakupujeme cely deň, flakame sa kade tade, mrtve dojdeme domov a ideme spať
Ale doma je to o niečo zábavnejšie to behám kade tade s kamarátmi alebo sa učím, alebo upratujem alebo pečiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom ráno zaspím, vystresovane bežím do práce...
ale zajtra ma po asi mesiaci nebude budiť budík a budem môcť upratovať koľko chcem a teším sa na to :3 a možno si aj pôjdem kúpiť závesy!
(a víkendy nemám žiadne. v soboty robím od druhej, v nedeľu od 12tej)
-Keď nepracujem tak trening, škola, priatel alebo kamarati, trening
Ak sa nudiš sprav si niekam vylet vlakom..ved su zadarmo
zvyčajne si pri tom spievam lebo som sám a potom zapnem komp ... urobím si kávu a absolvujem tento proces
potom sa venujem už čomu chcem ... zväčša veľmi veľa článkov čítam a veľmi veľa videí pozerám ... keď už ako tak nevládzem nasávať informácie tak sa prekliknem na fb a birdz a tu pozerám čo je nové ...
komunikujem s ľudmi a dohadujem si stretnutia a program ...
potom až sa zadarí tak sa stretávame
a čo sa týka toho keď mám povinnosti ... tak všetko toto (len posunuté na takú rannú hodinu aby som to postíhal)
a po povinnostiach väčšinou net, prípadne fyzické stretnutie s niekym keď idem von ... a potom už len také tie aktivity moje, venovanie sa mobilu (zisťujem informacie a vylepšujem soft), pozerám videá, poprípade si pozriem film nejaký ... a idem spať - väčšinou dosť neskoro
no a keď nemám krúžky prídem domov po 4, oddýchnem si, idem sa učiť, som na Birdzi a idem spať
ako tak nad tým rozmýšľam, tak zisťujem, že mám celkom nudný život
každý den brut inak...
soi idem spac
not found
- školský deň: idem do školy, tam robím projekt, potom mám do večera dánčinu, potom idem do obchodu a potom varím, upratujem a tak...
- pracovný: idem do roboty, okolo 5 sa dostanem domov, potom varím a upratujem
a väčšinou mám 4 dni školu a 3 dni robotu, ale dnes som mala prvý krát po 3 týždňoch volný deň tak som bola v posilke a v saune a robila lasagne a večer budem s frajerom
a keď prídem domov skôr a mám čas tak si so spolubývajucimi otvorime víno a hráme activity alebo sa učím kódovať/učím dánčinu/pozerám tutoriály na photoshop...
inak to je dosť blbé že ťa nič nebaví
ptm kurz a doučko
ptm sa "učím" na další deň
potom pozerám filmíky, čítam knihy, hrajem hry
ptm počúvam hudbu
ptm idem spať
+ cez víkendy robím
Zrob si kartu na vlak a choď kade tade ak sa nudíš. Moji spolužiaci tak chodia že sa nudia tak idu napr sa najesť do Košíc.. alebo dajaka kamarátka v Prešove má čas ta idú za ňou. A nie len cez víkendy ale aj cez bežné dni prídu zo školy domov a ak majú čas tak idú dakde
proste aby som mala čas premýšľať ,,čoby som teraz rada robila"? a nie štýlom ,,čo mi horí najviac? ktorý online predmet? ktorý test treba vyplniť? ktoré slovíčka sa učiť skôr? "
Najem sa, dám dokopy.
7.40 odchádzam do študovne
8.00 - 21.00 učím sa na skúšku.
Odchádzam na byt, najem sa, dám sa dokopy
22.30 - idem spať
Inšpiruj sa!
"Antifunebracka
25 ročný chalan
STETKA birdzu"
Ty ani nemusíš, máš to pekne napísané v profile DDDDDD
Voľno: vstaneme,ideme stopovať,nakupujeme cely deň, flakame sa kade tade, mrtve dojdeme domov a ideme spať
Ale doma je to o niečo zábavnejšie to behám kade tade s kamarátmi alebo sa učím, alebo upratujem alebo pečiem