Diskusie - 1633. stránka fóra
22
Make-up pre bledule
Baby s bledšou pokožkou neviete poradiť nejaký dobrý make-up ? Alebo aspoň ten čo používate a vyhovuje vám. Najlepšie nejaká rozumná cena a ľahko zohnateľný :) Ďakujem za všetky tipy Otvor fórum »
7. 1. 2015 13:54
25
Test osobností povolanie
Zdravím, robili ste v deviatke alebo na strednesj test osobností, ktorý vám nejako naznačí aké je vaše povolanie. Viem, že niekedy vyjdú blbosti, ale predsa. Myslíte, že by sa to malo robiť... Otvor fórum »
7. 1. 2015 13:41
6
Náhrada Octanu
Ahojte :) Mám narazenú ruku a keď si ju potrem octanom, dosť ma škrabe. Nemáte typ čím by som ju mohla nahradiť ? Vyskúšala som ibalgin gel, ale utvoril sa mi na ruke taký hnusný povlak. Otvor fórum »
7. 1. 2015 13:37
26
10kg za 10dni
Dokázali ste to niekto ? Mne to dosť súri aj keď viem, že to nie je najlepšie ..Máte rady/tipy? :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 13:35
40
Neustály pocit zimy
Čím to môže byť, že je mi neustále zima? Ostatní členovia domácnosti chodia teraz v zime po byte v tričkách s krátkymi rukávmi, a ja musím mať na sebe tielko, tričko a mikinu a na nohách hrubé... Otvor fórum »
7. 1. 2015 12:47
6
Ubytovanie v Anglicku
Ahojte, budúci rok by som rád študoval v Anglicku. Rozmýšľal som ísť najprv cez agentúru, ale potom niektorí z vás poradili, že by išli "na vlastnú päsť". Tak som začal aktívnejšie hľadať... Otvor fórum »
7. 1. 2015 12:20
2
Predávanie cey Ebay
Ak ju to hocikto kto už niečo predal alebo predáva cez Ebay, potreboval by som helpnuť ohladom jednej veci. Budem vdačný, na moje prve forum s anikt nozvl tak skušam ešte raz v inej sekcii :) Otvor fórum »
7. 1. 2015 12:19
14
Ako sa dá rozbiť okno?
Mal tu niekto také okno na teste, že si myslel, že nič nenapíše a nakoniec sa mu to podarilo? Kapánek je pre mňa ,,zábava" učiť sa úžasné poučky z teórie literatúry a potom to dopadá na teste, ... Otvor fórum »
7. 1. 2015 12:01
8
Zvuková karta
Hej ludia, prosím vás aby ste mi poradili. Ked som bol na youtube, v momente som zistil, že mi odišiel zvuk. Poradte mi, ako mám znova nahodiť zvuk. Otvor fórum »
7. 1. 2015 11:51
15
Kredit
ako by ste minuli 2, 5 eurový kredit za jeden deň?? nevolám, nesmskujem(nemám s kým) a neviem kam to mám minúť, chcelo by to niečo kúpiť cez sms, nejaké nápady? :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 11:45
19
Zmena vo vzťahu ?
Ahoj. Myslíte, že je prirodzené že sa človek vo vzťahu postupne mení ? Ja viem, že všetko na začiatku je všetko krásne ale..Je to naozaj tak?:D. Mám priateľa necelý rok a na začiatku bol samozrejme pozorný... Otvor fórum »
7. 1. 2015 11:13
21
Aktivity pre deti do snehu
Zdravím, potrebovala by som trošku pomôcť, inšpirovať.. :) Nejak mi dochádzajú nápady.. Praxujem v MŠ (3-6r deti) a potrebujem vymyslieť nejaké aktivity/hry na pobyt von.. téma týždňa je "čo je sneh".. za všetky nápady vopred ďakujem.... Otvor fórum »
7. 1. 2015 10:35
17
škola - stresy
áno, niekomu to príde absurdné, no tento rok som začala chodiť Na strednú a mám stále stresy ohľadne učenia, známok a podobne. Neviem, čo mám robiť. Na základke som mala podobnú situáciu na prvom... Otvor fórum »
7. 1. 2015 09:08
23
Levitácia
Neviete niekto ako sa dá urobiť kúzelnický trik ktorý robil aj David Blaine že začal levitovať a vzniesol sa asi do pol metrovej výšky? Otvor fórum »
7. 1. 2015 04:25
81
Biologický vek
ked uz sme tu mali test s mentalnym vekom, otestuje aj svoj "pravy biologicky vek" alebo ako stare sa citi vase telo http://www. biological-age. com/ pochybujem trocha o serioznosti tohoto testu, nakoľko mi vyšlo,... Otvor fórum »
7. 1. 2015 02:13
9
Kedy sa odovzdávala soč ? Ps:Sorry že otravujem
Potrebujem vedieť kedy sa soč odovzdávala poprípade kedy sa odovzdáva..ďakujem :)) Otvor fórum »
7. 1. 2015 00:56
1
Ebay predaj
Zdravim Predava niekto z vas tak vyznamnejšie na ebay ? mam na predaj par veci ale nemožem pri pridavani najsť nič take aby som mohol vybral pre jednu vec viac farieb, helpne mi niekto ? :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 00:36
21
Cesto na palacinky
hELLO, moja otázka znie že či sa dá niekde v obchode kúpiť cesto na palacinky lebo mne sa tak zdá že existuje proste len prášok ktorý sa zriedi s mliekom a už sa to dá len na panvicu, ... Otvor fórum »
6. 1. 2015 23:42