Kde majú podľa vás v Bratislave najlepšie burgre, a prečo? Za mňa asi jumpstreet a roxor, dosť chutné a aj omáčky super,, ale ak tu je nejaký skrytý gem tak chcem skúsiť
@martin093@1 čím upadol Karls do nemilosti? ja som mala cez donášku na kkt burger a teraz už nerobia vege verziu, ale inak si držia kvalitu (bola som pred 2 mesiacmi).
@skvrnka@12 prve dva roky od otverenia si drzali top kvalitu a chut. Potom postupne zacali uberat z ponuky veci. Ako omacky a pod. Teraz aj chutovo su na urovni kazdej druhej burgrarne.
@martin093@13 hej, to s tymi omackami som si vsimla (chcela som majonezu a ponukli mi daco ako pikantnu majonezu ze az tak nestipe, ale burger bol stale sam o sebe nadstandardny. Mimo tej donasky a zrusenia vege verzie sme stale spokojni, ale obcas samozrejme ideme ku konkurencii - Quinsboro, Maso od D. Roxor ma nejak neuchvatil).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov