Najčastejšie s cesnakom, tatarkou a syrom. Niekedy miesto tatarky so smotanou. Najmenej s kečupom. A občas môže byť aj s treskou alebo len tak bez všetkeho iba s cesnakom na prírodno
Kysla smotana kecup syr cesnak.
Ale mam rada aj taky twist s bryndzou slaninkou a jarnou cibulkou.
A raz som mala s pulled pork a cheddarom a cibulkou a to bolo masakralne.
Cojaviem, to je jak pizza, ked je dobre cesto a priprava, tak je dobry so vsetkym.
Anyway, naposledy som mal langos v Budapesti a bol tak hnusny, ze ma odvtedy presla chut. A stal ma tisice! Este si vravim pred tou sluzobkou, ze, nechce sa mi tam ist, ale aspon si dam dobre langose, priamo od majstrov remesla! No, hej, dal som si. Polovica skoncila v kosi. Cela sluzobka v pici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale mam rada aj taky twist s bryndzou slaninkou a jarnou cibulkou.
A raz som mala s pulled pork a cheddarom a cibulkou a to bolo masakralne.
Ale celkovo langos nejedavam velmi
Anyway, naposledy som mal langos v Budapesti a bol tak hnusny, ze ma odvtedy presla chut. A stal ma tisice! Este si vravim pred tou sluzobkou, ze, nechce sa mi tam ist, ale aspon si dam dobre langose, priamo od majstrov remesla! No, hej, dal som si. Polovica skoncila v kosi. Cela sluzobka v pici.
Fnuk