Diskusie - 1536. stránka fóra
30
Atopický ekzém :/
Ahojte :) ... mate nejaky super tip na odstranenie atopickeho ekzemu? Mavam ho kazdy rok, cim dalej tym na viacerych miestach, bahno z mrtveho mora pomohlo, aj ked to dlhsie trvalo. No teraz je to uz... Otvor fórum »
27. 2. 2015 22:01
25
Ako mam ziskat reflexy?
Som totiz celkom dost pomaly aj ked som sustredeny a chcel by som ziskat dake reflexy a podobne idk :D pls Otvor fórum »
27. 2. 2015 21:44
14
Najsamsuper pesnička :D
neviem nájsť jednu pesničku. Počula som ju len raz, takže si veľa nepamätám, no predsa skúsim, či niekto neviete čo by to mohlo byť.. spieva sa v refrene(asi) "put your hands up in the air la... Otvor fórum »
27. 2. 2015 21:21
3
POMOOOOOC!
Ahojte, kamaratka ma problem, chce si kuknut the theory of everything ale nedokaze na mobile prehrat AC3. Mala uz DVDsc ale nejde rozmyslam, ze by stiahla YIFYho ale neviem... aka verzia nemá AC3? Otvor fórum »
27. 2. 2015 20:39
3
Policajná akadémia v BA
ahojte, chcela by som sa spýtať akú mám šancu dostať sa na tú školu. A ako to tam chodí a tak Otvor fórum »
27. 2. 2015 19:55
4
Najlepšie odbory
Ahojte, aký odbor na strednú školu mi odporúčite?.. Musím si este pripísať 2 odbory a ja neviem aké, hotelku a obchodnu mi neraďte:)) Nejaký odbor s ktorým sa v budúcnosti uplatním, takže niečo rozumné s cim sa... Otvor fórum »
27. 2. 2015 19:50
5
Externé štúdium na gymnáziu
Čaute, viete niekto o možnosti externého štúdia na gymnáziu? Dá sa to vôbec: Na každom gymnáziu, či len na niektorých? Ďakujem. ; ) Otvor fórum »
27. 2. 2015 19:28
3
Filmy
Poraďte nejaké filmy podobné týmto: http://www. csfd. cz/film/182621-okrsek-13/ http://www. csfd. cz/film/245665-okrsek-13-ultimatum/ filmy kde je možné si pozrieť ukážky parkouru Otvor fórum »
27. 2. 2015 19:03
25
Je nebo len pre kresťanov?
Čisto teoreticky. Ak existuje nebo, mali by tam ísť všetci ľudia, ktorí sú dobrí, čiže dodržiavajú mravný ľudské zákon. Naša učiteľka povedala, že aj človek, ktorý nie je veriaci, nepozná Boha atd,... Otvor fórum »
27. 2. 2015 18:36
13
Dioptrické okuliare- tmavé
Zdravím páni a dámi, na staré kolená mi už predpísali dioptrie, takže sa chcem spýtať či tu niekto nosí TMAVÉ dioptrické okuliare a aký má na ne názor, či je lepšie kúpiť radšej klasické sklá? Vďaka Otvor fórum »
27. 2. 2015 18:14
10
Farba na vlasy
baby (kľudne aj mládenci), počujte .. mám tmavohnedé vlasy a chcela by som ich nafarbiť načerveno, ale len tak trochu, najradšej by som bola, keby mi ''zostane'' moja farba a len chytí taký červený odlesk ..... Otvor fórum »
27. 2. 2015 17:55
16
Gramatika v marketingu
Chcem sa spýtať, ako veľmi zohľadňujete správne používanie gramatiky a celkovo spisovnej slovenčiny napríklad pri výbere produktu, resp. či by ste si objednali niečo od niekoho, kto "pýše takto" a ponúka svoj tovar alebo služby na... Otvor fórum »
27. 2. 2015 16:00
4
Dotaznik
Ahojte, prosím Vás vyplňte mi dotazník k doplomovej práci. Ďakujem :) https://docs. google. com/forms/d/1N8JlWy3gmzbyBhYsfe0vlqLkZH_wMybUZNrODcyocnA/viewform Otvor fórum »
27. 2. 2015 14:07
32
Bezdomovec (Žobrák)
Zvyknete sa niekedy pristaviť alebo ak prechádzate okolo nejakého bezdomovca (žobráka), zvyknete sa pri ňom zastaviť a prispieť mu nejakým tým centom alebo nejakým tým eurom? Aj keď možno viete, že to minie aj tak len na chľast... Otvor fórum »
27. 2. 2015 11:20
8
štúdium trénerstva
neviete niekto náhodou z minulých rokov koľko ľudí sa hlási na trénerstvo na UMB v Banskej Bystrici, alebo koľko sa hlási na FTVŠ v BA na trénerstvo(špecializacia kond. trener) ? Otvor fórum »
27. 2. 2015 10:13
3
Prečo niektoré krajiny blokujú internet ale neblokujú VPN?
Ako hej, chápem že blokujú väčšinu sociálnych stránok lebo nechcú aby ľudia stratili ideál ktorý im politici dávajú, ale prečo potom dovolujú VPN? Napr. Čína Vo väčšine prípadov sa za (kvalitnú) Vpn platí, ... Otvor fórum »
27. 2. 2015 08:46