Diskusie - 1535. stránka fóra
10
Aký je Váš názor na prácu z domova, cez internet?
- Nie je to dobre platené
- Je to dobré na privyrobenie si
- Je to môj hlavný príjem
Ďalšie možnosti »
28. 2. 2015 13:38- Je to dobré na privyrobenie si
- Je to môj hlavný príjem
Ďalšie možnosti »
22
Váš názor na tento film?
Ahojte. Chcel by som poznať váš názor na tento film. (Gran Torino) http://www. csfd. cz/film/240479-gran-torino/ Ja osobne som takýto dobrý film nevidel už nejaký ten piatok. Dokonca skoro pri žiadnom filme, ... Otvor fórum »
28. 2. 2015 12:35
7
Aukcia - ebay
Caute. Chcela by som sa opytat, ako to je s aukciami na ebayi. Ak navrhnem najvyssiu cenu a aukcia skonci, stavam sa automaticky kupcom a musim si ten tovar zakupit? Alebo ak to nechcem, tak... Otvor fórum »
28. 2. 2015 12:26
5
Modne blogy
ktore modne blogy su najlepsie a najinspirativnejsie? ... prosim poradte nejak co sledujete aj vy :) Otvor fórum »
28. 2. 2015 12:23
14
Grafika
Mohli by ste mi sem prosim dat najnovsi driver na grafiku Intel HD graphics 4000. Nikde ten driver neviem najst. Otvor fórum »
28. 2. 2015 11:47
8
Profesia a Wester Union čo ?_? alebo čoooo to som taka naivka ?
Ahojte rada by som vás všetkých pobavila mojou "krásnou "životnou skúsenosťou :D podvody a Wester Union všetci určite poznáte. No a ja som teraz natrafila na podvod ktorý sa začína takto:spoločnosť CFC logistic s. r. o. ... Otvor fórum »
28. 2. 2015 11:01
6
Steam
Ahojte mam taky problem ked kliknem na steame na niaku hru tak sa mi otvori len take male sede okienko a tam je napisane ze:total war Napoleon nacitava sa (total war napoleon je ta hra)a vzdy sa tak akokeby zatvori... Otvor fórum »
28. 2. 2015 08:58
54
76
Najvačšia zvrátenosť aku si dokážete predstaviť
Pri čítaní toho čo tí ľudia páchali sa mi normálne zastavuje rozum. Bavíme sa o Banderovcoch Ako počul som o Banderovcoch že robili zverstvá, ale až takéto...... Upozornenie len pre silné povahy vypichovani očí, ... Otvor fórum »
28. 2. 2015 00:23App na windows phone
Ahojte, stiahla som si z netu staršiu verziu fb appky a keď som ju v mobile otvorila, tak mi napísalo " There's a problem with this company app. Contact your company's support person for help. " Neviete... Otvor fórum »
28. 2. 2015 00:16
9
BEST program na tvorbu videí
27. 2. 2015 23:26
2
Pinnacle
ahojte, potrebovala by som radu od niekoho kto má skúsenosti s pinnacle studiom- ja mám konkrétne Pinnacle Studio 18 Ultimate... neviem s tým ešte vôbec pracovať, prosím povedzte mi niekto ako uložím ten mnou vytvorený film vo... Otvor fórum »
27. 2. 2015 23:03
3
Prestup z UPJŠ na Jesseniovu lekársku fakultu v Martine
Ahojte, chcem sa spýtať niekoho, kto má skúsenosti s prestupom z UPJŠ Lekárskej fakulty najlepšie na Jesseniovu lekársku fakultu v Martine. Buď osobné skúsenosti alebo aj od kamaráta/ky, ktorý tak spravili. Hlavne... Otvor fórum »
27. 2. 2015 23:03
11
Trhanie zo spánku
Dá sa to nejako liečiť? Kedysi som nemal vôbec problém si pospať vo vlaku alebo na prednáške, ale cca posledný rok sa mi stáva, že keď zaspím, tak po chvíli ma strhne zo spánku a to trhnutie... Otvor fórum »
27. 2. 2015 22:31
13
Je kelt voda ?
pijem už druhu dvojlitrovku kelta a mam pocit ze je to len voda . furt len chodim na wc a ani to nešlape ,,,,,,ma to niekto tiež tak ? Otvor fórum »
27. 2. 2015 22:11