Diskusie - 1533. stránka fóra
53
Prečo si na svete rád?
Odpovedz seriózne! Potrebujem namaľovať úlohu :( Otvor fórum »
1. 3. 2015 12:41
23
Názov pesničky?
Prosíím, poraďte mi názov pesničky. Veľa o tejto pesničke neviem, ale viem len to, že tam spieva žena a hráva sa na diskotékach. Predvčerom som bol na diskotéke a hrala tam tá pesnička, leen... Otvor fórum »
1. 3. 2015 11:55
3
Balik na pošte
čauko, chcem sa opýtať koľko podrží maximálne pošta balík odo dňa doručenia na poštu? viem že štandardná odberná lehota pri dobierke je 18 dní, ale ako je to s klasickým balíkom ktorý príde iba na poštu bez toho... Otvor fórum »
1. 3. 2015 11:19
20
Vlaky zdarma
ako to funguje keď chcem isť s kamoškou na vlaku a kartičku na vlaky zdarma mam len ja? nedaju jej vobec listok zdarma? musi si kupovať cely? lebo viem že keď som cestovala prvy krat tak som ešte ten doklad... Otvor fórum »
1. 3. 2015 11:02
20
Som paranoidný?
Som paranoidný ak si myslím resp. ak u mňa pretrvávajú obavy, že tí ktorí mi v živote ublížili si budú i naďalej hľadať cestičky ako mi ubližovať ďalej? Prečo mám vlastne takéto obavy? Kontaktoval... Otvor fórum »
1. 3. 2015 10:56
51
"zdravá" fľaša
Nevie niekto poradiť nejakú fľašu z ktorej sa neuvoľnuju k*okotiny do tekutiny? Keď pijem napr. z plastovej tak mi je potom až z toho zle, zo skla je super ale to sa rozbije a kov je taký ako... Otvor fórum »
1. 3. 2015 10:23
40
Bakalárka - kontrola originality
Ahojte, chcem sa spýtať, či kontrola originality pri bakalárkach vyhodnocuje zhodu len z citácií, resp. doslova prebratých pasáží z iných prác, alebo aj parafrázy, ktoré obsahujú pá kľúčových slov z pôvodného textu? ... Otvor fórum »
1. 3. 2015 08:28
2
Kam ist na vysku?
Mame si uz vyberat vysoku skolu. Ale zistil som ze mam viac moznosti ako som cakal. Napr. vo Svedsku, Dansku, Skotsku, Norsku, Finsku je vsade vysoka skola zadarmo. Neviete mi poradit kam... Otvor fórum »
1. 3. 2015 04:09
44
Kvôli čomu nespávaš?
v tejto neskorej nočnej hodine mi napadá, aké majú ľudia dôvody bdieť, čo ich drží hore, respektíve čo im nedovoľuje zaspať. tak prezraď, b, kvôli čomu si hore tentokrát alebo ak už... Otvor fórum »
1. 3. 2015 00:11
13
Ako to tie ženy robia?
No tak máme sobotu neskoro večer (pomaly nedeľu) čo tak nejakú odľahčenú romantickú tému? Minulý týždeň v sobotu večer som videl celkom zaujímavý film Angel-a (mimochodom francúzsky jazyk je naozaj celkom dobrý) je to aj trošku... Otvor fórum »
28. 2. 2015 23:51
11
The deep web
Boli ste tam uz niekto? :D.. celkom ma to zaujalo.. co tam vlastne je? Otvor fórum »
28. 2. 2015 23:44
6
Daju sa kupit skiny do Cs Go cez sms?
Ak ano popripade ako alebo nejaky link na konkretny. obchod :-) Otvor fórum »
28. 2. 2015 23:40
4
SNAPCHAT
Čaute, práve som si šla nainštalovať SNAPCHAT a následne sa zaregistrovať. Vždy keď kliknem na SIGN UP, tak mi vyhodí : Please update Snapchat to the latest version to create an account. Keď dam Okay, tak... Otvor fórum »
28. 2. 2015 22:27
7
FILM
Ahojte, Neviete poradiť film o únose, kde niekoho unesú a potom ho ide niekto zachrániť. Podobný film ako 96 hodín alebo Muž v ohni Otvor fórum »
28. 2. 2015 22:23
10
Katakomby
Nájdem niekde na slovensku katakomby čo by stáli za videnie ? :) ďakujem za radu Otvor fórum »
28. 2. 2015 21:26