Diskusie - 1463. stránka fóra
5
Poraďte mi skvelú knihu, téma podnikanie/Business
Prajem pekný deň, poraďte mi skvelú knihu ohľadom PODNIKANIA/BUSINESS/ poprípade životné príbehy biznismenov. Žiadna kúpa kníh.. preferujem knihy v pdf. Po druhé.. poraďte mi nejaké www stránky na sťahovanie kníh v... Otvor fórum »
13. 4. 2015 08:58
17
Ako nadviazať novu znamosť?
Ako nadviazať novu znamosť ked neviem zabudnuť na tu staru??... Riešenie ako je napr. zabudnuť nefunguje Otvor fórum »
12. 4. 2015 22:49
2
Logaritimická funkcia
Chcel by som sa opýtať asi na jednu banálnu vec, ale tak, akosi mi nejde do hlavy ako by som z exponenciálnej mohol urobit logaritmicku funkciu? Napriklad z takejto: y = 3^(2-x) - 9 No a... Otvor fórum »
12. 4. 2015 22:21
5
Angličtina sloh
do zajtra musim napisat sloh na jednoduchú tému : vysnivaná práca... je tu neikto kto by bol ochotný mi s tým pomôcť? Otvor fórum »
12. 4. 2015 22:20
22
Lupiny:/
Dievčatá, máte nejaký zaručene účinný prípravok na vlasy proti lupinám? Už som sa ich zbavila, ale ako som prišla do novej práce, kde je furt klíma, tak sa mi z toho vzduchu zas objavili:/... skúšam... Otvor fórum »
12. 4. 2015 21:30
3
Android 5. 0. 2
Ahojte, vlastnim xiaomi redmi 1s a naistaloval som si donho android 5. 0. 2. konkretne mokee rom ale ked som si istaloval gapps tak mi nenaistalovalo obchod play , ale vsetky google aplikacie ano. Neviete cim... Otvor fórum »
12. 4. 2015 21:14
15
Akým štýlom sa učíte na gympli? (všetky predmety rovnako, alebo,,. ) (viem že je to všeob. vzdelanie ale každeho "niekde" ťahá)
- Všetky predmety sa učím rovnako
- Venujem sa viac tým čo ma bavia a ostatné dávam na 2,3
- Venujem sa len tým čo ma bavia a zo "zvyšných" prechádzam na 4
Hlasuj »
12. 4. 2015 20:24- Venujem sa viac tým čo ma bavia a ostatné dávam na 2,3
- Venujem sa len tým čo ma bavia a zo "zvyšných" prechádzam na 4
Hlasuj »
13
Nedioptrické farebné šošovky
Ahojte, chcel by som začať nosiť farebné šošovky, ale nepotrebujem nosiť okuliare, ide mi len o tú zmenu farbu, Môžem si kúpiť aké chcem, alebo musím ísť najprv k očnej alebo ako to je? ďakujem... Otvor fórum »
12. 4. 2015 16:40Parfum Oscar de la Renta
Máte s ním niekto prosím vás skúsenosti ? Je jedno aký druh.. Ďakujem Otvor fórum »
12. 4. 2015 16:38
3
Hladam pokrocileho programatora C#/C++/VB
Dobry den, hladam programatora ktory ma trochu dlhsie skusenosti s C#/C++ alebo VB. Ide o vyvoj trochu zlozetejsieho programu... Za vyvoj platim a tiez ponukam % zo zisku kedze tento program sa velmi dobre predava na "hackerskych"... Otvor fórum »
12. 4. 2015 16:16
26
Áno alebo nie, resp. dodajte mi odvahu :)
Mám pozvať chalana, ktorý sa mi páči na kávu, cez Facebook? Nepoznáme sa veľmi dobre, ale vždy keď sa náhodou stretneme, tak prehodíme pár slov o tom ako sa máme atď. Problém je v tom,... Otvor fórum »
12. 4. 2015 16:11
17
Liek na potlačenie choroby
Ahojte. Viete mi prosím niekto poradiť liek, ktorý keď si dám tak sa nebudem cítiť choro? V stredu je monitor a ja nechcem ísť na druhý termín. Alebo teda ako to funguje na druhom termíne monitoru? Kde... Otvor fórum »
12. 4. 2015 16:11
10
Monitor 2015
Robili ste monitor, alebo vás to ako mňa v stredu o 3 dni čaká ? :) doteraz mi to bolo dosť jedno, ale prvé stresy už prichádzajú :D nejaké rady alebo utešenia predným ? :D Otvor fórum »
12. 4. 2015 15:17
5
Cez čo nakresliť diagram/schému do diplomovky?
Ahojte, potrebujem do diplomovky nakresliť diagram. Čo je na to najlepšie? Cez čo také kresliť? Je nejaký dobrý program na schémy? Otvor fórum »
12. 4. 2015 14:00
23
Ako by ste sa rozhodli? (čítaj 1. koment)
- pokúsim sa prejsť po kmeni stromu
- nebudem riskovať a prejdem cez most
- vyzujem sa a potok prebrodím
Hlasuj »
12. 4. 2015 13:26- nebudem riskovať a prejdem cez most
- vyzujem sa a potok prebrodím
Hlasuj »