Idete si len tak lesom (povedzme, že ste na hubách) a zrazu narazíte na potok, pričom sa chcete dostať na druhú stranu. Od jedného brehu k druhému sú 3 metre, oba brehy spája spadnutý strom. Cez potok sa tiež môžete dostať po moste, ktorý je však vzdialený 1 km od vás, pričom k nemu treba prejsť cez pole (nachádzate sa na kraji lesa). Čo spravíte? Buď sa pokúsite prejsť po kmeni stromu, ktorý však nie je príliš stabilný a hrozí, že spadnete do potoka a namočíte sa. Alebo sa rozhodnete prejsť bezpečne cez most, avšak nadídete si 2 km cesty (1 tam, 1 naspäť). Môžete tiež potok prebrodiť, avšak neviete aká je voda hlboká a keďže voda je kalná, tak ani to, aké je dno (či nie je bahnité atď.)
Po kmeni a do ruky veľký konár, palicu, aby som sa mala čím podopierať a hneď nepadla. Zároveň tým vykryjem svoju zvedavosť, že aké je hlboké dno rieky.
@7 mne sa to tiež stalo nedávno, s tým rozdielom, že tam žiadny most nebol, iba pár stromov cez potok. Prvý bol príliš nestabilný a dokonca hrozilo, že sa zlomí. Ale v pohode som prešiel cez ďalší.
Asi by som sa na to celkovo vykašlala a tú rieku by som neprekročila žiadno. Lebo keby mi záleží na tom, aby som cez ňu prešla, už schválne by som smerovala k mostu. Ak by som bola len tak na hríboch, tak by som sa proste vrátila a vydala sa iným smerom.
zavisi
keby bolo teplo vonku a nebol by v potoku nejaky silny prud, tak by som prebrodila, keby nebol kmen moc vysoko nad potokom, tak by som preliezla, keby sa mi chcelo chodit, tak by som isla po moste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(omg xD)
keby bolo teplo vonku a nebol by v potoku nejaky silny prud, tak by som prebrodila, keby nebol kmen moc vysoko nad potokom, tak by som preliezla, keby sa mi chcelo chodit, tak by som isla po moste
možno by som skúsila ten kmeň a ak by bol dosť široký a stabilný tak by som prešla po ňom, alebo skôr nie, lebo som strachopud
asi by som teda išla po moste
alebo by som sa zvrtla a išla domov