Diskusie - 1128. stránka fóra
8
Doprava v Londýne
Čaute, boli ste niekto v poslednom čase v Londýne a vyznáte sa v doprave po Londýne(metro, dlr, busy - ceny)? Niečo o to viem, no zaujímalo by ma viac info... ozvite sa,... Otvor fórum »
18. 1. 2016 20:39
6
Subwoofer "bzučí"
Dobry den prosim vas neviete mi poradit ? mam aktivny subwoofer do auta ale ja som si ho zapojil k pc .. a na trafo .. a nemusim ani nic pustit .. staci ze ho iba zapnem a bzuci stale... Otvor fórum »
18. 1. 2016 20:31
14
Zmysluplné knihy, ktoré vo mne zanechajú poučenie, motiváciu,,,,
Poznáte nejaké zmysluplné knihy, ktore vo mne niečo zanechajú a urobia zo mna lepšieho človeka, čo sa týka zdravia, správania, atď. Otvor fórum »
18. 1. 2016 20:29
18
Ktorý balíček SCIO si vybrať?
Ahojte, chcela by som poradiť. Chcem ísť na scio z OSP A ZSV ale niesom ešte pripravená, teraz vo februári chcem ísť len tak na skúšku lebo nikdy nevie človek kedy sa mu pošťastí. Mal niekto... Otvor fórum »
18. 1. 2016 20:18
16
Za koho vás Birdz najčastejšie označuje?
Jeden z najsuper Birdz bugov je, že pri každom hlasovaní v anketách ma označí za určitú osobu, inú než som ja. Najčastejšie to je @h8u a @ohavnost ... Tak ma zaujíma, že za koho Birdz... Otvor fórum »
18. 1. 2016 19:41
3
Imagine Dragons zajtra v BA
Koľkí z Birdzu sa vidíme zajtra v BA na ID (toto asi nie je dobrá skratka :D ) ? :) Ak nie ste z BA, ako tam cestujete a kedy plánujete vojsť do haly? Otvor fórum »
18. 1. 2016 19:33
3
Bez slobody
Pokiaľ by ste sa chceli vyjadriť, tak si prečítajte príbeh na: http://www. spovednica. sk/detail. php?statusik=918508& orderby=ide Sem písať nemôžem, lebo je tu málo znakov. Otvor fórum »
18. 1. 2016 19:03Grafik - vytvorenie vizuálu
ahojte. potrebujem do piatka súrne vytvoriť banner /vizuál. Ak máte niekto záujem, pls. správa. Ďakujem Otvor fórum »
18. 1. 2016 18:34Pravo
Zdravim, je to niekto kto studuje, studoval pravo? Potrebujem poradit, ak ano tak prosim TS. Dakujem Otvor fórum »
18. 1. 2016 17:54
1
Natiahnuté šľachy v zápästí
Na SNB som padla na zápästie, pred 2 týždňam. Lekár povedal, že natiahnuté väzy. Mám dať 10-14 dní oddych. Po týždni som to začala zaťažovať aj cez miernu bolesť. Odvtedy znova bolí. Myslíte, že... Otvor fórum »
18. 1. 2016 17:35
5
Work and travel usa
ahojte. Chystám sa toto leto do usa na program work and travel robiť plavčíka :) ak tu je niekto taký kto tiež ide sám tak sa ozvite. Alebo niekto kto už bol a mal by čas/chuť o tom... Otvor fórum »
18. 1. 2016 17:15
2
Názor na ruské bilingválne gymnázium
Ahojte. Uvažujem na 5 ročnom Ruskom bilingválnom gymnáziu vo Vrábloch ktoré sa má otvoriť 1. septembra. Je tam nejaké ubytovanie pre dochádzajúcich? Kto tam chodí/chodil budem veľmi rada ak sa k tomuto vyjadrí. Ku škole ale aj k tomu či... Otvor fórum »
18. 1. 2016 17:04
7
Preklad NEJ
Prosím Vás je tu niekto kto by mi preložil cca. 15 viet do nemčiny ? Otvor fórum »
18. 1. 2016 15:21
9
Odísť z jednej výšky na druhú?
Čaute, som v 1. ročníku na UMB BB Prekladateľstvo Aj Rj. Škola ma vôbec nebaví a trápim sa tam. Už predtým som chcela ísť na masmediálnu komunikáciu alebo žurnalistiku, ale odradila ma nezamestnanosť po skončení. ... Otvor fórum »
18. 1. 2016 15:09
10
Masturbácia a ako často?
Ahojte baby..zaujímalo by ma aký máte postoj keď chalan často honí? A ako často si to vy rady robíte? Otvor fórum »
18. 1. 2016 13:38- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.