Čaute,som v 1.ročníku na UMB BB Prekladateľstvo Aj Rj. Škola ma vôbec nebaví a trápim sa tam. Už predtým som chcela ísť na masmediálnu komunikáciu alebo žurnalistiku, ale odradila ma nezamestnanosť po skončení. Čo si o tom myslíte? Ak áno, kde? Trnava?
Áno skôr do večšieho mesta ale v blave vraj maju dost naprd žurnalistiku. Takze inde ak toto. A masmedia, ak budeš super tak sa aj super zamestaš len si ver a najdôležitejšie je ís5 si za tým čo chceš. Ak to tak cítiš tak už nemáš čo riešiť
Zoberme si to takto. To, ze ta nebavi to, co teraz studujes, bude mat s velkou pravdopodobnostou za nasledok to, ze sa v danom odbore nezamestnas. A ak ano, tak ta praca nebude bavit. Aj ked vo vacsine pripadou je praca uplne o niecom inom ako studium.
Ak je to tak a ja by som mal byt na tvojom mieste, tak to urcite nerobim a odidem. Ale vyber a konecne rozhodnutie je na tebe. Urcite ti ale poradim, aby si si podala prihlasky teraz, ze ak aj sa rozhodnes zo skoly odist, hned nastup na druhu. Rocna pauza totiz nerobi dobrotu, to viem s vlastnej skusenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak Lusy28 ako sa pripravuješ na kamerové skúšky?
Ak je to tak a ja by som mal byt na tvojom mieste, tak to urcite nerobim a odidem. Ale vyber a konecne rozhodnutie je na tebe. Urcite ti ale poradim, aby si si podala prihlasky teraz, ze ak aj sa rozhodnes zo skoly odist, hned nastup na druhu. Rocna pauza totiz nerobi dobrotu, to viem s vlastnej skusenosti.