Neviem ako vy , ale ja mam vzdy velky problem s vyberanim darceka pre blizkych ...a coskoro je den matiek .... co kupujete vy? ..... staromodnu kyticu a bonbonieru.... ci mavate skor crazy napady? ak hej sem s nimi.
ja vzdy nieco ine, tentokrat sa moja maminka v ten den vracia s USA tak toho bude viac, ale to sa davame dokopy vsetci surodenci.
takze na letisko prijdem po nu ja, doma bude navareny obed a novy obrus na stole, vaza a kvety zo zahrady od starkej a ak nieco pekne najdeme tak aj nejaka dekoracia.
Mno mamKe určite niečo jej daj, o čom vieš, že by jej spravilo najväčšiu radosť, tej mojej by spravilo, Keby som s ňou zostala celý deň domKa, alebo by sme šli len my dve na nejaKý výletíK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
den matiek je vzdy 2.majovu nedelu...tento raz je to 11-teho
takze na letisko prijdem po nu ja, doma bude navareny obed a novy obrus na stole, vaza a kvety zo zahrady od starkej a ak nieco pekne najdeme tak aj nejaka dekoracia.
ty sa už radšej nevyjadruj boha..
Mno mamKe určite niečo jej daj, o čom vieš, že by jej spravilo najväčšiu radosť, tej mojej by spravilo, Keby som s ňou zostala celý deň domKa, alebo by sme šli len my dve na nejaKý výletíK
a baarculiq no comment