samozrejme že nie... hanbila by som sa pozriet do zrkadla... a 1000 € ? to by som na tom musela byť katastrofálne zle..... a dalsia vec ze priatel by ma isto nechal a to mi za to vážne nestojí...
@strommen2428 neviem myslim ze ja by som len spojila prijemne z uzitocnym .....=D ale priatel by s tym musel suhlasit co si myslim zeby nebol problem=D
@tomice27 ved si hned mohol povedat ,ze na tu polozenu vo fore takze
1000 euro je na to malo ..velmi malo ...a nepodviedla by som polovicku ,to urcite nie ..lebo potom by som sa mala problem pozriet tej polovicke do oci ..a najma by som sa s nikym takto nevyspala ,ked som sa este prvykrat s nikym nemilovala ..asi to snad chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale keby som aj mala asi nie nie som š*etka ... :/
a! nie je to náhodou éčok? nie éčiek, ale éčok!
dobre, lepšie by bolo asi takto €
a to este aj priatela mala
Ak by som mal niekoho, tak by som sa jej spýtal.
[]_ () []_
inac nvm kto by vyhodil 1000ecok za 1 hod so mnou
...asi nikto
Ale mozno ano, keby som raz bola v krajnej nudzi, a potrebovala by som ich na prezitie
Ak je ten druhý muž- NIE
Ak sa mi ten druhý nepáči- NIE
..inak by som uvažoval o áno
Ak by som bola zadaná, určite nie.
1000 euro je na to malo ..velmi malo ...a nepodviedla by som polovicku ,to urcite nie ..lebo potom by som sa mala problem pozriet tej polovicke do oci ..a najma by som sa s nikym takto nevyspala ,ked som sa este prvykrat s nikym nemilovala ..asi to snad chapes