Dnes vo svete neobmedzených možností NA VŠETKO nezaostáva ani Slovensko. Slováci sú bystrí, vynaliezaví a - i keď v menej prípadoch sa to prejavuje navonok – aj podnikavý.

Podnikaniu tu síce neholduje toľko ľudí ako v zahraničí, ale každý si nájde nejaký spôsob ako zarobiť peniaze navyše.

Internet využíva už väčšina z nás (násťročných) a tak sa nakupuje, predáva, podniká...
Sú stránky nedôveryhodné, ale ešte šťastie, že internet ponúka službu bezplatnej reklamy a tak sa v rôznych diskusiách, článkoch a recenziách môžete dočítať ktoré stránky sú podvod, ktoré net obchody sú len fikciou a aj to, ktorý tovar radšej nekupovať.

Na slovenských stránkach sa vyskytuje mnoho bazárov, kde môžete od vášho elektrického spotrebiča ponúknuť na predaj aj strúhadlo. Otázkou je: Kto to kúpi? Keďže v dnešnej dobe všetko, čo potrebujeme urýchlene hľadáme na nete, prečo by človek, ktorý potrebuje určitú vec do domácnosti nekúpil?

Od vstupeniek, PC hier, oblečenia, nábytku, mobilov až po maturitné vysvedčenia , potraviny, peračníky, predmety zo skla. Je tam všetko!

Píšem, že všetko, čiže aj podvodníci. Reagujú na inzeráty nie s potrebou kúpiť si ponúkaný tovar, ale otravovať a míňať čas inzerenta.

Sú ľudia, ktorý vám dokonca pošlú aj adresu na ktorú chcú, aby ste odoslali vami ponúkaný tovar. Tešíte sa? Konečne si niekto chce kúpiť pre vás nepotrebnú vec, ktorá vám doma zavadzia? Netešte sa skôr ako vám pribehnú peniaze na účet, či poštou, pretože ľahko sa môže stať, že vám balík príde späť.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár